07-06-2013, 13:48
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara
νερο ηλιο θαλασσα δεν χρειαζονται χρηματα τα εχουμε.,., ειναι τα πλεονεκτηματα που λεγαμε .,.
το αν τα διαχειριζομαστε σωστα ειναι θεμα διαχειριστων .,.
και αυτων που τους βαζουν .,.,,
δεσ για παραδειγμα την αναβρα μαγνησιας η το αγκιστρο σερρων για να καταλαβεις τη εννοω??????
|
Τα μερη στα οποια αναφερεσαι, και δικαιως, αξιοποιησαν δικη τους ιδιοκτητη περιουσια(ζωα, κτηνοτροφικες μοναδες)/γη κι οχι του δημοσιου. Οι ντοποιοι κτηνοτροφοι στην Αναβρα μαζι με τον δημαρχο συγκεντρωθηκαν, αποφασισαν κι εφτιαξαν ενα master ρlan με την συμβολη του Πανεπιστημιου κι εφτιαξαν αυτο το υποδειγμα κτηνοτροφιας που εχουν σε δικη τους περιουσια.
Οταν ομως το κρατος παει να αξιοποιησει την δικη του περιουσια ολοι οι μη δικαιουχοι θελουν μερτικο απο την πιτα......κι εκει μπαινουν τα κοματα και ο συνδικαλισμος μεσα απο τους τοπικους φορεις που κιαυτοι θελουν μερτικο.......και γινεται μπαχαλο.
Αλλο λοιπον η ιδιωτικη επενδυση/αναπτυξη της Αναβρας κι αλλο η δημοσια επενδυση/αναπτυξη μεσω ιδωτη του Χ αιολικου παρκου στην Χ δημοσια Γη........
Απόσπασμα:
οχι δεν εχω προβλημα με τουσ παχυλουσ μισθους απλα ηθελα να δειξω οτι αυτοι που τρεμουν μην τους χασουν ειναι αυτοι που φωναζουν για την καλη ευρωπη.,.,.,.,
|
Ο βρεγμενος λεει την βροχη δεν την φοβαται.........
για ποιους μιλας? φανταζομαι οχι για τους πολιτικους διοτι αυτοι ειτε πανω ειτε κατω μια χαρα θα ζησουν......
Αν ομως μιλας για ιδιωτες εργαζομενους (Ιδ. Υπαλληλους και Ελ. επαγγελματιες) δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο βαρυ και εγωιστικο?
Απόσπασμα:
προβλημα με τους μαυρους εγω δεν εχω μαλλον τα παω και καλα.,,..,
ρατσιστικες τασεις δεν εχω .,.,.
εχω προβλημα μονο με οσους ειναι δολοφονοι ληστες κτλ (απ οπου και αν προερχονται και οποιουδηποτε χρωματος .,..,μεσα σε αυτους και τους ελληνες για ναμην υπαρχει καμια παρεξηγηση)
γιατι ομως η καλη γερμανια π.χ δεν τους περνει αυτη στην χωρα της να τους κρατηση και οταν αποφασισουν να φυγουν να τους βαλει σε ενα αεροπλανακι να τους κουνηση το μαντηλι.,,και τους στριμωχνει στον νοτο πληρωνοντας??????
|
Τωρα θελεις απαντηση στην ερωτηση σου? Αν η Ελλαδα ηταν βορεια και η Γερμανια νοτια τι θα εκανε δλδ η Ελλαδα?
Για να τους βαλει καποιος σε ενα αεροπλανακι πρέπει να ξερει και να πει στον πιλοτο που να τους παει......ελα μου ομως που ο Χ λαθρομεταναστης δεν λεει την εθνικοτητα του περιμενοντας να εφαρμοσθουν επανω του οι ευνοικες διαταξεις της χαρτας του ΟΗΕ περι λαθρομεταναστευσης οπερ και σημαινει φαι, νερο, ιατρικη περιθαλψη κ.λ.π. για οσον καιρο παραμεινει στην χωρα φιλοξενιας.......
Βεβαια αυτο δεν γινεται πουθενα κι ετσι αναγκαζονται σιγα σιγα κι επιστρεφουν στις χωρες τυος δηλωνοντες την καταγωγη τους.
|