View Single Post
Παλιό 07-11-2009, 01:15
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: Να γιατι ΚΤΜ...!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Αργησες λίγο Τάκη, αλλα το κατάλαβες.Οταν ο μέσος Ελληνας μάθει να αγοράζει αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη και όχι "βιτρίνα" και "καφετέρια" θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά.Σε ό,τι αφορά στα Adve. το τελευταίο καλό όπως κατ' επανάληψη σου έχω εξηγήσει ήταν το 1150 α΄ εξάμηνο του '04 πριν μπεί το CanBus σύστημα.Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε ένας με Κ.Τ.Μ να κάνει το γύρο του κόσμου. Ασφαλέστερα τον κάνει με τον Bigουλα (τον έχεις ακόμη ή μήπως τον έδωσες) παρά με Κ.Τ.Μ.

φιλε μου δεν αργησα να το καταλάβω αυτη ειναι η δική μου λογική στην εννοια του μοτοσυκλετισμου απο τα 14 μουπιστεψε με φιλε δεν ειμαι τυπος της καφετέριας ειμαι του οπου γης και πατρις σκηνη και υπνοδεν λεω κατι το αντίθετο για 1150...τωρα για τον γυρο του κοσμου σου λεω οτι ο bigουλας εχει 240χιλ απροβλημάτιστα χιλιομετρα και περυσι το καλοκαιρι πηγε και Ιταλια 2καβαλο με χωμάτινα λάστιχα...και φυσικα τον εχω ακόμα αυτο το μηχανάκι δεν το πουλάω με τιποτα μονο οι αναμνησεις που εχει επάνω του το κανει ανεκτιμητο
Reply With Quote