View Single Post
Παλιό 10-06-2013, 14:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Ως έξοδα στα βιβλία μπορείς να βάλεις ότι τραβάει η ψυχή σου: Διακοπές, ταβέρνες, τις κουρτίνες του σπιτιού, το πλυντήριο, την κουζίνα κλπ. Αν σου κάνουν όμως έλεγχο την έχεις πο@τσίσει.
Ξερεις πολυ καλα οτι λογιστης δεν ειμαι και για τον λογο αυτο, σαν εκμεταλευτης ταξι με προσωπικη επιχειρηση κι εδρα την κατοικια μου, προσελαβα λογιστη ο οποιος απότι καταλαβα, εφαρμοσε αυτο http://www.amouzakis.gr/admin/editor/uploads/files/ekpiptomenes%20kai%20mi%20dapanes%20apo%20ta%20akatharista%20esoda%20ton%20epixirisewn%20kai%20tvn%20eleftheron%20epaggelmation.htm#_Toc204874139

Αν το διαβασεις ολο θα διαπιστωσεις οτι ακομα και το Σουπερ Μαρκετ μου δικαιως το χρεωσα στα εξοδα αφου εκανα δρομολογια εκτος εδρας ουκ ολιγα......
Οι ασφαλιστικες μου εισφορες στον ΟΑΕΕ εκπιπτουν απο το εισοδημα, το γραφει καθαρα η επιστολη φορολογικης χρησης που μου εστειλε ο ιδιος ο ΟΑΕΕ. Συνεργεια, καυσιμα, ανταλλακτικα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Κινητη ολα περαστικαν στα βιβλια εσοδων εξοδων.

Εχθες εκλεισα τα βιβλια μου στην εφορια επισημως και μου εχει βεβαιωθει επιστροφη φορου κι επιστροφη ΦΠΑ μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο σε ολα τα βιβλια μου και παραμονη στην Εφορια Ν.Σμυρνης μαζι με τον λογιστη απο της 08:00 εως της 16:00.......
Με ηλεγξαν ακομη και διατραπεζικα επιτοπου αφου ειδαν ολους τους λογαριασμους μου και την κινηση αυτων απο το 2012 και μετα...........

Αν ο λογιστης μου ηταν μαγκας ¨η αν ο εφοριακος ηταν ηλιθιος δεν το ξερω.......αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν ξερω δεν μιλαω........

Last edited by GeorgeP; 10-06-2013 at 14:24.
Reply With Quote