View Single Post
Παλιό 10-06-2013, 14:54
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Πως ακριβώς θα περάσω τις πάνες, τα γάλατα κι όλα τα έξοδα στα βιβλία μου, αυτό είναι δική σου ανακάλυψη Γιώργο. Το μόνο που περνάει είναι ένα ποσοστό των τελών, ασφάλειας και χρήσης του οχήματος, τίποτε άλλο. Αν είναι δυνατόν να περάσω τα έξοδα του σπιτιού μου στα βιβλία μου! Το τι θα συμβεί σε έλεγχο στο είπαν τα παιδιά πιό πάνω.
Ολες οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι με αστερίσκο αφορώντας το έκτακτο της κατάστασης, που φυσικά πάνε να το κάνουν μόνιμο.

Το έχω ξαναπεί, δεν είμαι απαισιόδοξος, είμαι ρεαλιστής. Θα ήθελα από όσους δηλώνουν αισιόδοξοι και τους επικαλείσαι Γιώργο να μας πουν από που την αντλούν!

Φυσικά και δε θα είμαι ο μόνος που θα φορολογηθεί με 26%. Ολοι, ιδίως όσοι επιμένουν να δηλώνουν όλα τους τα εισοδήματα, θα καταστραφούν.

Θα σου πω ένα μόνο για να καταλάβεις πόσο τρόμπες είναι. Οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία το 2012 εκπίπτουν κατά 10% στο φόρο. Το 2013 θα εκπίπτει κατά 100% στο εισόδημα. Εσύ τι φαντάζεσαι ότι έγινε; Μπορεί να γίνει έτσι δουλειά; το θεωρείς σοβαρό;

Πιθανόν να περάστηκαν επειδή δήλωσες ως έδρα το σπίτι. Το λινκ που έδωσες από πότε είναι; Και για να καταλάβω, έβαλες τα σαμπουάν στα βιβλία σου;

Last edited by ortho; 10-06-2013 at 15:00.
Reply With Quote