Εδώ και κάποιο καιρό προσπαθώ να πουλήσω το Tiger 955i που έχω για να αλλάξω κατά κύριο λόγο κατηγορία.Έχω συζητήσει με κάποια παιδιά συμφορουμίτες για το 1150R.To τελευταίο μήνα λοιπόν και αφού έχω βάλει τη μηχανή στο car (δύσκολη μεταπωλητικά η TRIUMPH) με παίρνει ένας τύπος τηλέφωνο από την Αθήνα και μου λέει:είμαι μηχανικός στα HONDA αλλά οδηγώ μόνο Ευρωπαικά μηχανάκια(!) και ενδιαφέρομαι σοβαρά γιατί ότι βλέπω στην Αθήνα είναι να το πετάξεις από την Ακρόπολη.Αφού μιλήσαμε 2-3 φορές στο τηλέφωνο και αφού του εξήγησα ότι την μηχανή δεν την χαρίζω αλλά την πουλάω του λέω ότι θα την κατεβάσω στην Αθήνα(τα έξοδα λιγοστά).Σημειώνω ότι η μηχανή είναι σε άριστη κατάσταση αγρατσούνιστη-άπεφτη με όλα τα σερβις στην ώρα τους.Την κατεβάζω λοιπόν και ο τύπος με ύφος 15000 καρδιναλλίων άρχιζε να βλέπει το χρώμα της να μου λέει ότι σε κάποια σημεία είναι βερνικωμένη,ότι θέλει άλλαγμα το ρουλεμάν τιμονιού,ότι είναι στραβό το τιμόνι(ήταν λίγο από την αρχή που τη πήρα,αλλά μικρό το κακό) και ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει πέσει από τις δύο πλευρές και έχει χτυπήσει και από μπροστά.Νευριάσα σηκώθηκα και έφυγα γιατί δεν είχα σκοπό να κάνω παζαρέματα.Δεν με εκνέυρισε που δεν έγινε το Deal αλλά που προσπάθησε ο επιστήμονας να μου τη βγάλει τη μηχανή άχρηστη με σκοπό να τη αγοράσει τσάμπα!Φανταστήτε τώρα να κάνετε σερβις την μηχανή σας σε έναν τέτοιο τύπο-να κάνει κάποιο λάθος και να το παραδεχτεί.Χαμός!
Εγώ ξέρω τη μηχανή και ο μεγαλύτερος ενδοιασμός μου είναι εάν τη δώσω αν θα βρω μτχ μηχανάκι στη ίδια κατάσταση.Οπότε και δεν χαλάστηκα αλλά κάποιοι νομίζουν σε αυτή τη χώρα ότι τα ξέρουν όλαααα..