Θέμα
:
Kαι ρωτώ λοιπόν μας υποδεικνεύουν τα ευχάριστα ή τα άριστα οι κυβερνώντες μας
View Single Post
#
18
11-06-2013, 17:00
GeorgeP
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Απάντηση: Kαι ρωτώ λοιπόν μας υποδεικνεύουν τα ευχάριστα ή τα άριστα οι κυβερνώντες μας
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
commander
οντως ρε Γιωργη τρελο νταΛγκα εχεις.........
αστους να πανε να γ@μηθουνε.......Αυτοι θα ερθουν να σου δωσουν τα προς το ζειν........τα εχεις(τε) πει και σε αλλα θεματα με "παπυρους" ολοκληρους.......οποτε τι σκας......
Εχω τρελο νταλγκα με ολους τους απαισιοδοξους κομματικους και μη που βλεπουν το σημερα και δεν ρωτουν για το αυριο.......
Εχω νταλγκα τρελο με αυτους που πανε να κανουν το ιδιο λαθος με εκεινο που εκαναν επι 30 χρονια αδυνατωντας να παραδεχθουν το λαθος τους και δινοντες αλλοθι στους εαυτους τους με την αλλαγη χρωματος.
Οι ιδιοι αυτοι εχουν νταλγκα με ολους τους αλλους εκτος του ολοσωστου εαυτου του φυσικα!!!!!!
Οι παραπανω αν υπερισχυσουν εκλογικα και οι ιδιοι δεν θα πιστευουν μετα τον νταλγκα που θα τους βρει και φυσικα τοτε θα τα ριχνουν και παλι σε ολους τους αλλους......αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα.
Ευτυχως ομως δεν φαινεται κατι τετοιο.
Επισης και τελος, μα τον Θεο Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ν Ο Μ Α Ι-Α Φ Η Ν Ι Α Ζ Ω
οταν ο αγαπημενος μου φιλος Σταυρος μου παραθετει Σολωνα ο οποιος μιλαει για ενθεν και κειθεν αλλα λαμβανει υποψιν του μονον το ενθεν..........τρελαινομαι σου λεω!!!!!!
GeorgeP
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): GeorgeP