View Single Post
Παλιό 11-06-2013, 17:19
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Kαι ρωτώ λοιπόν μας υποδεικνεύουν τα ευχάριστα ή τα άριστα οι κυβερνώντες μας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Παπακωνσταντινου ειναι κατηγορουμενος για αναμειξη σε σκανδαλα συγγενων του κι οχι για την οικονομικη πολιτικη που ακολουθησε κι ακολουθειται μεχρι σημερα με επιτυχια πρεπει να πουμε (αντικειμενικα κι οχι υποκειμενικα). Αστοχο το παραδειγμα σου..........

Και εγώ έχω νταλγκά φίλε Γιώργο που δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι έχουμε βάλει ανθρώπους να ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΝ την οικονομία ακι το κράτος και αντί για αυτό έχουν προτεραιότητα τους συγγενείς και την τσέπη τους. Που με τις πράξεις τους μας οδηγούν αλλά και δίνουν άλλοθι σε όλους εμάς να κάνουμε το ίδιο...

Όσο για τον τίτλο του ποστ διάβασε εδώ...

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λόγω εμπλοκής της ΔΕΠΑ
..

Περιμένω ανάλυση από που θα βρεθεί το 1 δις αν είχε προυπολογισθεί σαν έσοδο στον φετινό προϋπολογισμό...

Πραγματικά δεν θέλω να γράφω πολιτικά, αλλά δεν μπορώ να σε αφήνω να μας κατηγορείς για τα λάθη των αφεντάδων μας.

Τις ευθύνες μας σαφώς και τις έχουμε αλλά είναι δυσανάλογες μικρές με αυτό που πληρώνουμε σήμερα και με αυτές που έχουν όσοι μας έφεραν εδώ.
Reply With Quote