View Single Post
Παλιό 12-06-2013, 00:04
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

[quote=ortho;908760]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων

Εϊπα ότι δε με ενοχλεί; Δε θέλω τη συμπόνια του υπαλλήλου, θέλω να με εξυπηρετήσει.
Το κακό είναι η μονιμότητα, αυτή έπρεπε να αρθεί από χρόνια κι ο καθένας να αξιολογείται καθημερινά. Τότε θα ίσιωναν όλοι. Βλέπεις όμως ότι ακόμη και τώρα δε μιλάνε για άρση της μονιμότητας, αλλά πάνε σε απολύσεις και κλείσιμο φορέων ουσιαστικά με μιά τζίφρα. Και δε μιλάμε για κάποιον οργανισμό που δεν έχει λόγο ύπαρξης! Μιλάμε για τη δημόσια τηλεόραση που έβλεπαν σε όλες τις γωνιές της χώρας και το εξωτερικό. Είναι τραγικό. Κι επαναλαμβάνω ότι το χειρότερο είναι το σκουπήστε, ψεκάστε, τελειώσατε.

Ανοίγουν κακούς δρόμους κι εθελοτυφλούμε. Μπορεί κάλλιστα να έρθει αύριο με μιά υπογραφή του υπ. υγείας και να μου κλείσει το ιδιωτικό μου ιατρείο...πως; απλά αλλάζοντας από τη μιά στιγμή στην άλλη τις προδιαγραφές που εγώ δε θα μπορώ να καλύψω....

Γι'αυτό λέω, άσχετα αν κάποιος χαίρεται ή όχι που θα απολυθούν ΔΥ, θα πάρουμε όλοι σιγά σιγά σειρά...αυτοί, δεν είναι ####κες να τα κάνουν όλα μαζί......σταδιακά. τον έναν μετά τον άλλο.....
Είδες τελικά που συμφωνούμε .....σιγά σιγά έρχεται και η σειρά μας με τα καταστήματα ανοιχτα και όλες τις Κυριακές πιστεύεις οτι όλοι οι εργαζόμενοι της κάθε ΕΡΤ θα στεναχωρηθουν?......................σιωπή απλα ευρωπαϊκό
Reply With Quote