12-06-2013, 17:55
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara
τελικα ρε παιδια ειναι ευκολο να αναλυσουμε τον πονο του αλλου,.,????
κατι σαν τισ παστηλιες.,.
ειναι δυνατον να υπαρχει ανθρωπος που να χαιρεται που οικογενειες δεν θα εχουν να φανε.,.,.,.??????
την ερτ το παΣΟΚ και η Ν.Δ δεν την δημιουργησαν.,.,?????.,.,
τον νεο φορεα ποιοι θα τον δημιουργησουν??????
ποιοι θα κανουν προσληψεις.,?????.,.,.
ποιοι θα διορισουν διοικηση.,.??????,.,
σιγουρα οχι ΕΓΩ!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥς ΜΙΣΘΟΥς Η ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΙς ΑΝΑΛΥΣΕΙς.,.,.,.,.,,  
|
Πιστεύω ακράδαντα, πως στον νέο φορέα θα υπάρξουν αξιοκρατικές διαδικασίες, και διαφάνεια!!! Α, και θα τον έχουν εξυγιάνει εννοείται!!! 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS
Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτά που γράφετε, γιατί απλά δεν τα διάβασα... Θα πω κάτι όμως. Την γνώμη μου για το 90% των δημοσίων υπαλλήλων, την ξέρετε. Οι περισσότεροι εδώ μέσα τουλάχιστον... Αυτό που έγινε χθες όμως, με εξόργισε. Για πολλούς και διαφόρους λόγους, πάνω απ' όλα όμως γιατί είναι και θέμα εθνικό. Πολλά μέρη της πατρίδας μας ΔΕΝ θα έχουν πρόσβαση σε Ελληνικό κανάλι με ότι αυτό συνεπάγεται... Το ίδιο και για τους Έλληνες του εξωτερικού. Σκεφτόμουν να κατέβω Αθήνα. Επί τέλους λέω. Λες να ήρθε η ώρα? Λες να ξυπνήσουμε? Μέχρι που βλέπω τον Τσίπρα και κάτι άλλα κοματοσκυλοσυνδικαλιστικολαμόγια, πρώτη μούρη έξω από την ΕΡΤ... Ρε άντε και... Δεν γίνεται να ξεσηκωθούμε ρε παιδιά μόνοι μας? Χωρίς Τσίπρες και λοιπά λαμόγια? Εμείς, ο λαός. Νέτα σκέτα. Χωρίς χρώματα. ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ??
|
Γίνεται Λάκη μου, αλλά μόλις πάει να γίνει κάτι αυθόρμητο, πλακώνουν τα καπελώματα απ' τους γνωστούς εργατοπατέρες, με τις γνωστές συνέπειες ...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
... τα οργανωμένα κράτη κάνουν ανασχεδιασμό όποτε χρειάζεται και μειώσεις προσωπικού και απολύσεις. Αλλά με σχέδιο και οργάνωση και σε βάθος χρόνου ώστε να μην χρειαστεί να κάνουν αυτό που κατέληξαν οι δικοί μας "φωστήρες" εν μια νυκτί.
Η δική μου εκτίμηση (και δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κανείς μαζί μου) είναι οτι οι άχρηστοι που μας κυβερνάνε είναι ανίκανοι να έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Πως άλλωστε όταν οι ίδιοι (έστω με την ανοχή μας) είναι υπεύθυνοι για τα σημερινά μας χάλια.
Τώρα βλέπουν οτι τα νούμερα δεν βγαίνουν, η ανεργία καλπάζει, οι ξένοι δεν κάνουν ουρές για να πάρουν τα ασημικά της χώρας (ΔΕΣΦΑ κλπ) και τα 17 μύρια τουρίστες δεν λένε να κάνουν ακόμα κρατήσεις. Μόνο η πολυαναμενόμενη ανάπτυξη σταθερά κάνει πολύχρονες διακοπές στην Ελλάδα.
Η παρούσα "κυβέρνηση" απλώς σύρεται σε αποκρουστικές αποφάσεις από τους δανειστές και ενδεχομένως εύχεται και μια ηρωική έξοδο για να δώσει το πικρό ποτήρι στην επόμενη κοκ
Τώρα το γιατί εμείς (και δεν εννοώ εδώ στο φόρουμ!) χαιρόμαστε που βλέπουμε να καίγεται επιτέλους και το σπίτι του διπλανού, μια και αυτός χαιρόταν πέρισυ όταν καιγόταν το δικό μας, σημαίνει είτε οτι χρειαζόμαστε εθνικό ψυχίατρο είτε οτι έχουμε μεγαλύτερο έλλειμα αξιών και πολιτισμού σαν λαός από οτι μας αρέσει να πιστεύουμε.
|
Τα είπες όλα αγαπητέ!
Last edited by Fuji; 12-06-2013 at 17:56.
|