13-06-2013, 21:04
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2013
Περιοχή: Ριο
Μoto: VARADERO MK2
|
|
Απάντηση: Πως φρενάρει το gs ????????
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
Το ξαναγράφω εδώ γιατί θέλω να σχολιαστεί και να συζητηθεί για επιβεβαίωση με τους hondaκιδες του forum..
Εδιτ : Να προσθέσω ότι με ΚΑΜΙΑ μοτοσυκλέτα δεν οδηγούσα τόσο χαλαρά με βαρυ ΠΙΣΩ ΑΤΟΜΟ, ΚΑΜΙΑ.. Με το Dero αν έβαζες καναν κατοστάκιλο πίσω, ήταν σχεδόν αδύνατο να οδηγήσεις μέσα στη πόλη, το μπροστινό σύστημα ελάφρενε τόσο πολυ, το δε μπροστινό φρένο γινόταν επικυνδυνο σε φρενάρισμα πανικού, το ρεζερβουάρ σου έρχονταν στα μούτρα, ακουγες τη βενζίνη να πηγαίνει χουλα-χουπ και σφιγγόσουν πάνω στο τιμόνι και με τα πόδια κάτω να το στρίψεις.. Είχα αλλάξει ρουλεμαν μπροστινού, αναρτήσεις, ρυθμίσεις κακό, αλλά δε διορθώθηκε με τίποτα μέσα στην πόλη δυσκολευόμουν να φορτώσω πίσω άτομο ή του έλεγα να κάτσει και να γύρει το σώμα του όσο μπροστά μπορεί. Η δε σέλα του γλυστρούσε (απορώ τι στο καλό μελέτησαν οι ιάπωνες σε μοτοσυκλέτα του 2002) και έπρεπε να αλλάξεις το κάλυμα και να την κάνεις διαιρετή ένα πράμα, αλλά πάλι το πρόβλημα υπήρχε. Βλέπω τους καυμένους με τα Dero πλέον, και τους λυπάμαι όταν είναι τυχόν φορτωμένοι, διπλοί και κάτω από 1.80 ανάστημα.. να προσπαθούν στους ελιγμούς και να κρατούν ισορροπία, σε ταχύτητες σταμάτα-ξεκίνα.. 
|
Δεν ξερω ποιο Varadero ειχες,αλλα απο αυτα που γραφεις μαλλον ΜΚ1 ειχες...Η σελα στα ΜΚ2, ΜΚ3 ειναι σαν να εχει σκαλοπατι,που χωριζει τον οδηγο απο τον συνοδηγο...
Τωρα αυτο που γραφεις με τον συνοδηγο,οτι χανεις το μπροστινο κ δεν μπορεις να οδηγησεις κ να κανεις ελιγμους δεν παιζει φιλε μου...Απλα διορθωνεις το sag της μοτοσυκλετας σου,αναλογως το φορτιο που εχεις γενικοτερα κ εισαι οκ ακομα κ με τις μαμα-αναρτησεις!Δεν συζηταω για περιπτωση που υπαρχουν After market αναρτησεις (Ohlins-bitubo κλπ).
Εχω οδηγησει πολλες φορες κ την GS κ την Adventure κ εχω μετρο συγκρισης,απλα κατι λαθος εκανες προφανως με τις ρυθμισεις της μοτοσυκλετας σου...
|