14-06-2013, 09:38
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Βόλος
Μoto: R1200GS 07
ΚawasakiTOP48(χορτοκοπτικό)
|
|
Απάντηση: Δισκόπλακες Χ-GEAR
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Αν έχεις ανάγκη για αλλαγή,
Εχω να σου στείλω πίσω γνήσια με λιγη φθορα, παρε τηλ (προφιλ)
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander
εγω μιλαω για μπροστά. ......πισω μπορει να καθεται ποιο αξιολογα.....
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
Για εμένα το θέμα είναι πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ποιά τακάκια δουλεύουν σωστά με το υλικό του δίσκου....
Είναι γνωστό ότι η λάθος πάστα σε σχέση με το υλικό του δίσκου δημιουργεί μεγαλύτερη φθορά στα τακάκια ή δεν τα τρώει "καθόλου" ανεβάζοντας απλά τη θερμοκρασία. Η υψηλή θερμοκρασία που πιθανόν αναπτύσσεται εκεί, μπορεί να προκαλέσει το στράβωμα του δίσκου εάν η ρόδα πέσει σε μια μεγάλη λακούβα με νερά....προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα συστατικά ούτε του "μαμά" δίσκου, ούτε του "ελληνικού", άρα μόνο για το "μαμά" αξεσσουάρ μπορούμε να προτέινουμε τακάκια (sintered, double sintered etc).
Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την απόδοση αυτής της ιδέας σε μια δύσκολη στιγμή, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά στα φρένα σου.....
Γενικά πάντως, έχω ενημερωθεί ότι η "μαμά" έχει μειώσει κάποιες τιμές στα ανταλακτικά της (ίσως και στους δίσκους, στα τακάκια σίγουρα), κάνε και μια ερώτηση προς τα εκεί..... 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar
πισω που αλλωστε στα 1200 δεν εχουμε και ΤΟ φρενο αντε να την βαλεις...μπροστα ομως που τραβανε ολη την καταπονηση και αφου ο θεολογος τις δοκιμασε θα ελεγα μακρια...στα φρενα δεν κανουμε εκπτωσεις στην ποιοτητα!! 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από phoenix
Ανταλακτικα καινούργια μεταχειρηζμενα μόνο οτι λέει το βιβλίο της μαμάς
Τέλος
Πάρε τον χάρη
|
Καλημέρα!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Για μπροστά σίγουρα δεν θα έπερνα το ρίσκο.
Επειδή είναι πίσω όμως και γενικά παίζω με τις ταχύτητες λέω να τη δοκιμάσω, με οργανικό τακάκι φυσικά, που προτείνει η μαμά.
|