Παιδια, δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε με συνεργεια και ποιος εκανε τι και πως.
Στα fora γενικοτερα συμμετεχω πλεον σποραδικα και γνωριζω ακομα λιγοτερες καταστασεις και πραγματα -και αυτο ειναι απο συνειδητη επιλογη καθως οι ...σαπουνοπερες δεν μου πανε.
Οπως ειπα και πιο πανω, δεν εχω ιδεα ποιος εκανε τι στη μηχανη πριν αυτη ερθει στα χερια μου και ειλικρινα
ποσως με ενδιαφερει.
Απλα για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται η γνωμη που εχω γενικοτερα για το 99.9999999% των μηχανικων και διαφορων ειδικων του χωρου.
Καλυτερα μονος με πεντε εργαλεια σε ενα μικρο ανηλιαγο υπογειο με ησυχια και ΦΡΟΝΤΙΔΑ παρα σε λουσατα σερβις αντιπροσωπειων και χωρους αναμονης με δερματινους καναπεδες και κλιματισμο, που θα σε κοιταξουν σαν πορτοφολι με ποδια και η μηχανη θα ειναι μεσα-εξω σε μερικες ωρες.
Παντως αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι καταρχας η ταλαιπωρη αυτη μηχανη περασε τα πανδεινα στη ζωη της και οχι απαραιτητα το τελευταιο διαστημα, και οτι μου δωθηκε η ευκαιρια να την αναστησω και να τη βοηθησω να εχει την αγαπη και φροντιδα που ποτε δεν ειχε (το καρμα που λεγαμε!

)
Απο την αλλη, εχοντας περασει ολη τη διαδικασια της ανακατασκευης απεκτησα εμπειρια και γνωση στο συγκεκριμενο μοντελο, που μου δινουν ενα υπεροχο αισθημα σιγουριας πως ΟΤΙ και αν συμβει στη μηχανη ειτε θα ξερω αμεσα τι ειναι, ειτε θα ξερω που να κοιταξω για να το διορθωσω.

Και αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να στο δωσει ουτε ο καλυτερος μηχανικος του κοσμου!
ΥΓ. Σας ευχαριστω ολους για τα εξαιρετικα σας λογια! Δεν περιμενα τοσο θερμη ανταποκριση στην "ανακατασκευη" που εκανα... Η χαρα ειναι ολη δικη μου!