View Single Post
Παλιό 17-06-2013, 23:41
evo Ο/Η evo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2011
Περιοχή: Thessaloniki
Μoto: R1200GS ADVE - ΦΠΕ + XR650R
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Η σύζυγος πλήρωσε φροντιστήρια (τη πηγαινόφερνα στο κέντρο της Αθήνας με ένα Κ75-το γράφω να θυμίσω ότι γράφω σε μοτοφόρουμ), έχανε τα μπάνια της το καλοκαίρι του 04 για να διαβάζει να δώσει ΑΣΕΠ και πέτυχε..η κουμπάρα μου έκανε τον κ_λο της ΝΑΑΑ και έδωσε Πανελλήνιες, έκανε Μεταπτυχιακό εκτός και Διδακτορικό εντός και με τα μόριά της πέρασε στο Δημόσιο.....
Έχεις να πεις κάτι σε αυτούς, τσουβαλιαστή των πάντων ?
Ακόμα και τα κινητά, που συνεχώς πουλάς εδώ μέσα και είναι περισσότερα από τις προσφερόμενες μοτό, έχουν άλλα στοιχεία άλλες δυνατότητες....
Γίνε πιό συγκεκριμένος και τη χολή σου να τη ρίχνεις πιό στοχευμένα, προσβάλεις κόσμο που δεν γνωρίζεις, και δεν ξέρω με την ανοχή ποιού αντλείς την ελευθερία να λες ότι αρλούμπα θέλεις......πυροτεχνήματα ξέρω και εγώ να ρίχνω φιλαράκι, εσύ μπορείς να υποστηρίξεις τα γραφόμενά σου με κάτι χειροπιαστό ???

Καλα ρε συντροχε... κι εσυ γιατί δε μπορείς να καταλάβεις, ότι ο άνθρωπος δεν αναφέρεται σε όλους, δεν αναφέρεται στους συγγενείς σου, δεν αναφέρεται σε Δ.Υ. αγωνιστές, εντιμους, γιατρούς, δασκάλους, κλπ, καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Στα μαύρα πρόβατα αναφέρεται. Αν οι δικοί σου άνθρωποι επιλέχθηκαν αξιοκρατικά κ προσφέρουν έργο στην Υπηρεσία τους, ευσυνείδητα κ τίμια, γιατί να προσπαθείς να καλύψεις τους ρεμπεσκεδες, που πληρώνονται χωρις να παράγουν, αυτούς που μπήκαν με βυσματιων, αυτούς που κλέβουν κλπ;;;

Οι έντιμοι Δ.Υ. Θα έπρεπε να είναι οι μεγαλύτεροι διώκτες των μαύρων προβάτων, κατα την ταπεινή μου άποψη.

Reply With Quote