18-06-2013, 01:12
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05
|
|
Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
Σύντροχε (πολύ μΕ άρεσε ο χαρακτηρισμός), ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι δύναται να καταλάβει από έναν ορυμαγδό αθρόων αβάσιμων κατηγοριών σε συνδιασμό με πρότερες κουβέντες και τοποθετήσεις....
Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο τυπάκος ζηλεύει που δεν του έκατσε να είναι σε έναν Δήμο στο νησί του να ξύνεται, να πληρώνεται και να ασχολείται με αυτο που του αρέσει, τις πωλήσεις κινητών.....ισχύει ? δεν το ξέρω φυσικά και δεν θα του το πω κατάμουτρα γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω βέβαια.....εγώ ο Ιδιωτικός Υπάλληλος αυτό καταλαβαίνω...μπορεί να κάνω και λάθος.....
Ας μην ξορκίζουμε όμως τις επιθυμίες μας του πολύ πρόσφατου παρελθόντος όπου όλοι ψάχνονταν για βύσμα να μπουν σε μια "θεσούλα" να αράξουν.....οκ, δεν το αποδεχόμστε, μόνο οι άλλοι τα έλεγαν αυτά, όχι εμείς που θέλαμε να λιώνουμε στη δουλειά για συνήθως χαμηλές απολαβές και με μαμημένο ωράριο...εμείς θα δουλεύαμε για τον Μεγαλόσταυρο του τάγματος και όλοι οι κακοί εποφθαλμιούσαν θέση στο Δημόσιο....
Έλα τώρα.....μεγάλα παιδιά είμαστε
Όποιος έχει κατι να πει, να το πει ανοικτά και με στοιχεία και να μη θεοποιεί τον εαυτό του γιατί τον Σταυρό δεν τον γλύτωσε τελικά ούτε ο .....Χριστος. 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aleckan
Διαβαζω προσεκτικα,τις αποψεις ολων,(ενθεν κι ενθεν)...
Σε μια κοινωνια, (μικρο ,μα αντιπροσωπευτικο μερος της αυτο το φορουμ),
με τετοιο επιπεδο μαζικου...πολιτισμου και παιδειας,παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο που θα ρεπει προς το φασισμο απο αγραμματοσυνη και καλλιεργημενο ...κwλοπαιδισμο.
Δεν ειμαστε δα και κανενας λαος με με ιδιαιτερες αντιστασεις
,και καποια εστω και στοιχειωδη θωρακιση απεναντι στα ουσιαστικα ...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x
Άσε αδερφάκι μ' , καλύτερα να περιμένω εδώ, στη μέση του θέματος, τους ελέφαντες του Αννίβα.
Τουλάχιστον έβαλες τις σωστές φατσούλες . . . ο Σερραίος μας άφησε με ερωτηματικά.
Και μιας και είναι βραδάκι, ας σε καληνυχτίσω μ' ένα παραμυθααάκι.
Που λες λοιπόν ο κυρ Παντελής . . .
.
.
.
ζζζ . . . χρρρφφμ . . . ζζζ . . .
|
Σας ευχαριστω για τις σκέψεις όπως τις εκφρασατε!
Και το τραγούδι 
|