View Single Post
Παλιό 21-06-2013, 16:54
Mad_Doc Ο/Η Mad_Doc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: Thessaloniki
Μoto: Vstrom 650 k8 και R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: Στα δικαστηρια λογω αντιεπαγγελματικης συμπεριφορας απο συνεργειο στην Θεσσαλονικη!

Και συνεχιζουμε.... Μετα λοιπόν από το τηλέφωνο της δικηγόρου πηγαίνω χτες στο μαγαζι του κυριου με δυο μαρτυρες έχοντας συνεννοηθει με αλλο συνεργειο οτι θα παρω την μηχανη απο κει και θα την παω αλλου.Οπου η διαδικασια για να ξερετε αν σας συμβει ποτε κατι παρόμοιο είναι η εξης...Παίρνεις την μηχανη την πας αλλου φωναζεις ιδιωτη πραγματογνωμονα κανει αυτοψια και καταγραφει την ζημια γινεται προτιμολογηση και μετα πλεον διεκδικεις τα λεφτα σου απο τον αλλον.Και κατι ακόμη που έμαθα απο την δικηγορο που το έψαξε είναι ότι περίπου το 80% απο τα συνεργεια δεν έχουν καν αδεια λειτουργιας ως συνεργειο γιατι η εκδοση της είναι πολυ αυστηρη και ετσι λειτουργουν παρανομα!!!!ακουσον ακουσον.Αφου λοιπον φτανω στο μαγαζι του τον βλεπω να δουλευει πυρετωδος στην μηχανη μου.Με κοιταει και μου λεει...Σε πηρα τηλεφωνο και ηρθες?εδω ειναι δικο μου το μαγαζι και δεν μμπορεις να ερχεσαι!!!!!Του λεω αν δεν το εχεις καταλαβει εχεις την μηχανη μου εδω μεσα και θα ερχομαι οποτε θελω!!μετα απο μια ακαρπη συζητηση οπου ήταν απιστευτα αγενης και μου λεει πως χανει τον χρονο του και καθεται και ασχολειται με την ####### μου (την μηχανη) μου λεει θα σε παρω τηλεφωνο οταν θα ειναι ετοιμη να ερθεις να την παρεις.Του λεω οκ και φευγω γιατι αν καθομουν κιαλλο θα επρεπε να πλακωθουμε.Οποτε τωρα περιμενω να με παρει τηλ οπου παλι θα παω με περισσοτερους μαρτυρες να την βαλει μπροστα μου μπρος να δω οτι δουλευει σωστα και να την παρω και να φυγω.Αφου φυγαμε απο το μαγαζι του και μετα εμαθα οτι εκανε παραπονα σε εναν τριτο οτι ειμαι αχαριστος και χωρις φιλοτιμο που του εστειλα τον δικηγορο (προφανως θα επρεπε να τον ευχαριστησω που μου κατεστρεψε την μηχανη και να τον πληρωσω και απο πανω!!!) και οτι θα με βαλει φυλακη επειδη λεει η μηχανη μου ειναι επικινδυνη να κυκλοφορει!!Και βεβαια την τριτη που μας ερχεται θα ξερω επιπλεον αν εχει τελικα αδεια λειτουργιας η οχι!!!
Reply With Quote