25-06-2013, 17:58
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κατσέλης : Έκλεισε αφήνοντας 1000 εργαζόμενους χωρίς δουλειά και αποζημίωση
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33
Δεν έχω ούτε είχα ποτέ καμία σχέση με τον δημόσιο τομέα,έχω γράψει σε άλλο θέμα ότι πρέπει να γίνουν πολλά στο δημόσιο αλλά τι αρρωστημένος συνειρμός είναι αυτός???πρέπει να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου,εκεί πρέπει να φτάσει το πράγμα???πιο είναι το πνεύμα???Να ρωτήσω τον Κατσέλη,τι πράγμα???Δεν έχω να ρωτήσω τίποτα γιατί κλείνει ο Κατσέλης και ο κάθε Κατσέλης την επιχείρηση του, είναι πασίγνωστο ,εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθείται η οποία είναι αδιέξοδη και όχι εξαιτίας της σύνδεσης που κάνεις αυθαίρετα.Και έρχονται και άλλα,εσύ πιστεύεις ότι τα σπάσανε για την ΕΡΤ???κάτσε να την βγάλουμε καθαρή το καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη έχει μαντάτα!!
|
δεν στρεφει κανεις και κανεναν εναντιον καποιου αλλα, δεν ανεχεται και κανεις Ι.Υ. να παροτρυνθει σε επανασταση προκειμενου να σωθει οποιοσδηποτε Δ.Υ....και φυσικα οι Ιδιωτικοι, με δουλεια ¨η χωρις, γελανε με τους της ΕΡΤ και των υπολοιπων ΔΕΚΟ και το απυροβλητο που νομιζαν οτι βρισκονται θεωρωντας μαλιστα οτι αν αρθει η μονιμοτητα στο δημοσιο ¨η αν απολυθει καποιος Δ.Υ. θα γινει επανασταση......τιποτε δεν εγινε ουτε και θα γινει.........αυτο ειναι το πνευμα!!
Αφου η πολιτικη που ακολουθειται ειναι αδιεξοδη πειτε μιαν αλλη που δεν ειναι.......ομως φευ.......
Και το καλοκαιρι και το φθινοπωρο και τον χειμωνα.....καθαρη θα την βγαζουμε.
|