Απάντηση: Στα δικαστηρια λογω αντιεπαγγελματικης συμπεριφορας απο συνεργειο στην Θεσσαλονικη!
Απο στομα σε στομα το εμαθα και εγω αυτο το μαγαζι...Η τελευταια ενημερωση μου σημερα απο την δικηγορο είναι πως δεν φαινεται να εχει αδεια με μια τελευταια γραπτη αναφορα να εκκρεμει απο το μηχανολογικο που θα την εχουμε τις επομενες μερες.Ενα ακομη ομως νεο ηταν το γεγονος οτι ο μαστορας αυτος παλαιοτερα διατηρουσε ενα αλλο καταστημα συνεργειο σε αλλη περιοχη στο ονομα του οπου ομως ακουστε ακουστε την αδεια λειτουργειας την ειχε σε ονομα αλλου μηχανικου!!!!!!προφανος λεω εγω τωρα ως υποψιασμενος πλεον μηπως δεν εχει καν δικια του αδεια εργασιας ως μηχανικος?!!!!!!Λεω εγω τωρα!!Θα το μαθω και αυτο.Οσο αφορα το αν πρεπει να τον αφησω και να τα ξεχασω ολα οχι δεν θα το κανω γιατι ολοι αυτοι οι τυποι καποτε θα πρεπει να μαθουν και να ειναι νομιμοι και να συμπεριφερονται.Δεν νμομιζω να αρεσει σε κανεναν να παει την μηχανη του καπου χωρις αδεια να παθει κατι και μετα να τρεχει να βρει το δικιο του.Εγω δεν ζητησα ουτε εκπτωση ουτε τπτ.Δεν πηγα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο αλλα θεωρησα οτι πηγα σε ενα εξειδικευμενο νομιμο επαγγελματια.Αν τα ηξερα ολα αυτα καλυτερα να την ανοιγα μονος μου η να επελεγα καποιον αλλον!
|