View Single Post
Παλιό 25-06-2013, 18:51
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: Στα δικαστηρια λογω αντιεπαγγελματικης συμπεριφορας απο συνεργειο στην Θεσσαλονικη!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από phoenix Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλα σκεψου αν του κλεισης το μαγαζι που απο οτι καταλαβαινω θα ειναι ευκολο!!!μετα θα γινει καλυτερος ?????
δεν νομιζω!!!!και ισως να εχει και οικογενεια και χρεη
αν τον κτυπησουμε με την δυναμη που του αξιζει μαλον θα του κανουμε ανεπανωρθωτη ζημια ισως χρειαζεται να τον βοηθησουμε να γινει καλυτερος η εστω να κανουμε μια προσπαθεια!!!!ετσι βρε αδερφε επειδη εμεις δεν ειμαστε σαν και αυτον
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Λουκουμάς Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλό θα είναι να έχουμε και την άποψη του συνεργείου!
Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του φίλου αλλά θεωρώ ότι σωστά συμπεράσματα βγάζει κανείς όταν έχει ακούσει και τις δυο μεριές.
Το να κλείσεις έναν επαγγελματία και να τον οδηγήσεις στην ανεργία δεν πρέπει να είναι μια απλή υπόθεση.
Αν έσφαλε ο συγκεκριμένος μάστορας τότε να πληρώσει .Οχι όμως να τον εκδικηθούμε.Διότι τον να τον κτυπήσουμε σε μια παραλειψή του η σε μια αμέλεια του (εννοώ την έλλειψη άδειας λειτουργίας) μου φέρνει λίγο προς εκδίκηση.
Μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος πηγαίνει τα αυτοκινητά του και τις μηχανές του στα σπίτια των μαστόρων που το πρωί δουλεύουν σε εξουσιοδοτημένα και το απόγευμα δουλεύουν στα σπίτια τους για έξτρα μεροκάματο φυσικά με μειωμένες τιμές.
Θέλω να πω ότι ο συνεπής και καλός τεχνικός φαίνεται απο την δουλειά του και την συμπεριφορά του απέναντι στον πελάτη και όχι απο την αδεια λειτουργείας .

Τέλος πάντων απλά θέλω να πω ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι κάνουμε το σωστό όταν με τις ενεργειές μας θα οδηγήσουμε έναν εργαζόμενο στην ανεργία και στην εξαθλιωση.
Reply With Quote