26-06-2013, 01:40
|
Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2012
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: f800gs
|
|
Απάντηση: Αφαιρεση διπλωματος..βοηθεια!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Λουκουμάς
Γράφοντας "κάποιος σαν εσένα" εννοώ κάποιον που ήπιε και οδήγησε όπως εσύ!
Κακό δεν είναι να πίνεις, κακό είναι να πίνεις και να οδηγείς.
Εσύ το έκανες δύο φορές απ' όσο λες εγώ πιστεύω πως είναι περισσότερες, με την πρώτη κλήση δεν έμαθες, με τη δεύτερη ούτε, τώρα που σου στερούν το δίπλωμα αρνήσε να αποδεχτείς τις συνέπειες!
Σκέψου λοιπόν τι τυχερός είσαι και πόσο ανώδυνα τη γλυτώνεις! Αυτός ο "κάποιος σαν εσένα" εκτός από 6 μήνες χωρίς δίπλωμα τραβιέται στα δικαστήρια από εμένα για σωματικές βλάβες, από την τροχαία (αυτεπάγγελτα) αλλά και από την ασφαλιστική του γιατί τα χρήματα που η ασφαλιστική του αποδίδει σε εμένα έπειτα τα διεκδικεί από τον ίδιο.
|
φιλε μου στο ξαναλεω δν ειμαι κανενας αλκοολικος...αν δεν το γνωριζεις 2-3 ποτε ειναι αρκετα για να σε γραψουν με αυτοκινητο και μια μπυρα για μηχανη.εγω ημουν με αυτοκινητο με την μηχανη δν πινω ΠΟΤΕ.τελος παντων δεν μπορω να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...απλα το θεωρω αδικο να με παρομοιαζεις με καποιον αλλον χωρις να με ξερεις...ειτε αυτος ειναι εγκληματιας ειτε αγιος.μακαρι να γνωριστουμε καποια στιγμη κ να δεις τι ανθρωπος ειμαι...και τοτε πες οτι θες δν εχω κανενα προβλημα...αλλα ετσι με αδικεις...
|