View Single Post
Παλιό 28-06-2013, 18:38
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ανακοινώθηκε κλείσιμο της ΕΡΤ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι ατομικές συμβάσεις εργασίας τι είναι; Η κατώτατη εγγυημένη σύνταξη; Αυτά είναι στο μεσοπρόθεσμο, όταν κάτσω στον υπολογιστή μου θα σου δώσω το λινκ να τα δεις κι εσύ, εννοείται του υπουργείου οικονομικών, όχι κάποιου μπλογκ.

Συνταξεις, ξερεις τι σημαινει κατωτατη εγγυημενη συνταξη των 350ε? Κατ εσε και καποιους αλλου σημαινει οτι 350ε θα παιρνουν οι συνταξιουχοι and that's it!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!! Διαβασε την ορολογια Γιαννη, λεει, ''κατωτατη εγγυημενη συνταξη''. Αυτο σημαινει οτι αυτα τα 350ε θα τα παρεις οσα ενσημα κι αν εχεις ¨η ΔΕΝ εχεις. Στην εγγυαται το κρατος ανεξαρτητως συνθηκων!!!! Απλα ελληνικα Γιαννη!!!!
Απο εκει και πανω ομως θα παιζει ρολο το τι εχεις πληρωσει για την ασφαλεια/συνταξη σου. Αν πληρωνες τον ΟΑΕΕ/ΙΚΑ σου κανονικα θα παρεις καλη συνταξη συν τα 350...αν οχι...λυπαμαι.

Μην μου στειλεις τα λινκ, τα εχω..........
Τα μνημονια ταξερω σχεδον απε ξω Γιαννη.........ηταν το πρωτο που φωναξα οτι επρεπε πρωτα να μαθουμε τι λενε και μετα να ανεβουμε στα καγκελα.......δεν θα το ελεγα αν δεν τα ειχα διαβασει.....απο το σαιτ του ΥΠΟΙΚ φυσικα.
Reply With Quote