30-06-2013, 14:41
|
|
Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2012
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: f800gs
|
|
Απάντηση: Αφαιρεση διπλωματος..βοηθεια!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis
Δεν το ξέρεις????εδώ οι περισσότεροι ήμαστε με το φωτοστέφανο...  γι αυτό μην δίνεις σημασία.
Δυστυχώς αν δεν έχεις βύσμα μάλλον πως δεν γλυτώνεις την παράδοση του διπλώματος.
Τώρα από κει και πέρα,αν το παραδώσεις και σε πιάσουν να οδηγείς,γιατί σίγουρα θα οδηγείς,όπως θα έκανα κι εγώ,δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχεις.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
|
Φιλε θα το παω δικαστικα το θεμα.ρωτησα την δικηγορο μου κ μπορουμε να κανουμε προσφυγη.δν ειναι τπτ σιγουρο μπορει να μην καταφερουμε κ τπτ αλλα θα προσπαθησω γιατι δν εχω τπτ να κρυψω ή να φοβηθω.πραγματικα το θεωρω αδικο γιατι με ξερω...ειμαι ο μονος στην πολυκατοικια μου που κανω καθε φορα τν κυκλο του τετραγωνου για να μην μπω 5 μετρα μονοδρομο!φοραω κρανος ή ζωνη για να παω στο περιπτερο 200 μετρα απτο σπιτι και βλεπω καθε μερα στν δρομο,οπωσ ολοι μασ,τραγικους οδηγους!υπερηλικες που δν ξερουν τι θα πει καθρεφτης..14χρονα "μαγκακια" χωρις κρανοι χωρις φωτα να κανουνε σουζες, γυναικες με τσιγαρο κ κινητο ταυτοχρονα κ κανα μωρο στο πισω καθισμα κ τοσα αλλα..!τα βλεπουμε ολοι...αλλα ο γκαντεμης θα την πληρωσει...αντε να δουμε...
|