Απάντηση: Σας εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι που θα σας πνίξει...
Δεν θα πω τιποτα για τον νεκρο γιατι το θεωρω ασεβεια!Πηρε μια αποφαση,κακως κατ'εμε,αλλά προσωπικο ζητημα και δεν θελω να σχολιασω κανεναν που φθανει σε αυτο το τραγικο σημειο να δωσει στη ζωη του ενα τελος για οποιους λογους...
Η πραξη ομως που εκανε(και οχι τον ανθρωπο που εφυγε...)θελω να την σχολιασω!Δεν μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους να χανουν τη ζωη τους με αυτοκτονια διοτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΟΥΝ επειδη φταινε ισως αλλοι!!!!!!!Πετυχαινεις κατι με το να αυτοκτονησεις;Ποσο μαλλον πετυχαινεις να ιδρωνεις το αυτι του καθε κ α ρ ι @ λ η που πιστευεις οτι σε εφτασε εδω;Πφ σιγα...αυτοι εχουν τοσο μεγαλα κάκαλα,αναισθησια και ανοχες-αντοχες που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ παντελως για τον καθενα εαν αυτοκτονησει...μη σου πω οτι σιγοσκεφτονται και μεσα τους "ενας μακακας λιγοτερος γυρω μας"............
Προσωπικη μου αποψη,αν θες να αντιδρασεις αν θες να ακουσθεις αν θες να ΖΗΣΕΙΣ δεν χαριζεις,δεν κανεις πισω...Α-Ν-Τ-Ι-Δ-Ρ-Α-Σ!!!!Δειχνεις οτι εισαι υπολογισιμος και οχι δεν παραδιδεσαι αμαχητι και οπως θα ηθελε πιθανον καποιος αλλος,καποιος που σε εχει φερει στη θεση που εισαι!Σκεψη ηρεμια και βουληση θελει.Αν δεν τα'χεις κατσε στ'αυγα σου αλλά μην τα σπας κιολας...ΖΗΣΕ!
|