View Single Post
Παλιό 10-11-2009, 17:28
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
Προεπιλογή Απάντηση: TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ενα ''τουνελ'' όπως το λες ειναι, μικρο/μεγάλο δεν εχει τοση σημασια οσο εχει το οτι υπάρχει!!! Τα γραμαρια μετατρέπονται σε κιλα οταν την ιδια μεθοδο εφαρμοζεις και σε άλλα σημεια της μοτοσυκλέτας!!! Το 1000RR της Χοντα εχασε 10 κιλα αρχιζοντας απο τα 3γρ ανα πιστόνι!!! Μετα πηγε στα 0,04γ ανα ελατηριο πιστονιου κι εφτασε στις μπιελες που ειναι απο μαγνησιο!!!!!!!!
Ακομα να σου υποενθυμίσω οτι μεχρι το GS1150 δεν υπήρχαν κουφιες πλακες!! Κατι λεει αυτό!!!!!
Εχεις δίκιο είναι ένα τρόπος να εξοικονομίσεις βάρος χωρίς να βλάψεις την αντοχή του αντικειμένου και ενώ είσαι καλός στην αντοχή υλικών βλέπω ότι στο ίδιο εξάμηνο δεν διάβασες και άλλα μαθήματα όπως διαγράμματα γκρεμόνες (που τα κάναμε και από το Γυμνάσιο) και τα ρέστα ή τα ξέχασες.........

Απόσπασμα:
Φυσικα και ειναι δυνατόν, αλλα άλλο να εχεις μια solid αλουμινενια πλακα με μια φυσαλιδα μεσα της κι άλλο μια τρυπια (εστω τουνελ) με την ιδια φυσσαλιδα καπου στο εσωτερικό της!!! Αλλο το ''firm solid'' κι αλλο το ''partially solid'' και ειδικα σε κράμμα αλλουμινίου!!!!!!!
Πλάκα μου κάνεις τα θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουν συγκρίνεις το τυχαίο (φούσκα ή αστοχία υλικού) με το σχεδιασμένο και το μελετημένο (σχεδιασμός αντικειμένου όπως η κάτω πλάκα) είσαι απίστευτος! Εχω αρχίσει και ζαλίζομαι με αυτά που διαβάζω!

Απόσπασμα:
Εκει που διαφωνω εγω ειναι
α) στην λυση της κουφιας πλάκας απο την BMW
β) στην ασυντηρητη μοτοσυκλέτα που εδοθη για τεστ ντραιβ και
γ) οτι αυτοι που κανουν τα σερβις δεν ειναι οσο χρειαζεται προσεκτικοι δουλευοντας μονον εμπειρικα και οχι με ροποκλειδα!!!!
Το θέμα εδώ το έπιασες και πολύ σωστά θέτεις τα πράγματα και ερχόμαστε στο θέμα μας και πέραν του εάν θα φτιάχναμε εμείς το GS ακόμα καλύτερο όπως έγραψα παραπάνω στο πρώτο μου post εδώ έχουμε ένα απατεώνα που προσπαθεί να φάει χρήματα από ένα άνθρωπο που τον επιστευτηκε και οδήγησε μια ασυντήρητη και ακατάλληλη για οδήγηση μοτοσυκλέτα δεν έχουμε την BMW που δεν είναι τόσο καλή όσο Honda έχουμε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ. Τα ροποκλειδα είναι directiva που δεν θα έπρεπε να απασχολούν τους οδηγούς αλλά φτασαμε σε σημείο να τα μάθουμε γιατί κρέμεται πολλές φορές η ζωή μας από την κακή τους χρήση ή όχι!

Last edited by pepax66; 10-11-2009 at 17:41.
Reply With Quote