04-07-2013, 19:50
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Aναξιοσημείωτο. Τhe legendary Voskoparty 2012
Επικροτώ αυτή την επίθεση φιλίας εκ των moderators, που λες και μια μαγική μπαγκέτα μαέστρου τους κινητοποιεί ταυτόχρονα να προστρέξουν είτε προς κατακεραύνωση του παραστρατημένου προβάτου είτε προς επίλυση πλείστων όσων διαφορών...
Μεγαλειώδες θα ήταν, κατά τη ταπεινή γνώμη μου, να βλέπουμε κάποιον κάποτε να παραδέχεται το λάθος του και όχι να τον προτρέπουμε να το κάνει γαργάρα για το καλό του συνόλου( ποιού συνόλου άραγε ?)
Μεταξύ δύο ισότιμων μελών είναι λογικό να προτείνουμε την ταυτόχρονη υποχώρηση, μεταξύ μη ισότιμων μελών θα ήταν ποιό ευπρεπές να υπάρχει η τόλμη να παραδέχεται ο θύτης το λάθος του και να μην εξαφανίζεται μέχρι να ξεχαστεί και να γυρίσει σελίδα το thread.....
Χωρίς λοιπόν πραγματική λύση, μένουν κατάλοιπα στον θιγόμενο, τον απωθούμε από τη μεγάλη παρέα με αποτέλεσμα η μη συμμετοχή του να αποκλείει τους υπόλοιπους εμάς από τη διασπορά γνώσης και εμπειριών....
Λογικά και μόνον σκεπτόμενος, παρατηρώ ότι προστατεύεται ο ένας εκ των αρχών και απογοητεύεται ο άλλος που έχει ένα container πράγματα να μοιραστεί αφιλοκερδώς με το σύνολο......ποιός χάνει, ποιός κερδίζει είναι φανερό και στην 8χρονη κόρη μου.....
Όποιος έχει πραγματική επιθυμία να προάγει αυτή τη διαδυκτιακή "παρέα" παρακαλώ όπως πράξει αναλόγως 
Ευχολόγια και διαπιστώσεις παρακαλώ να μην έχουν σε παράθεση το μνμ μου....αυτά ας μείνουν ως προσωπική και μόνον άποψη ενός μέλους με 4k+ posts εκ των οποίων το 90% ΔΕΝ αφορά καλημέρες/καληνύχτες και φατσούλες....
PS...κυρά Λένη να είσαι σε ετοιμότητα....
|