Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Φιλε Γιωργο στο λεω ειλικρινα κ δεν μιλαω καθολου πολιτικα...Αδερφε μου κοιτα γυρω σου λιγο πιο προσεκτικα...Αφουγκρασου λιγο κ τον υπολοιπο κοσμο...Στον ιδιωτικο τομεα εχει γινει της Π@υτανας το καγκελο,εχουν κλεισει σχεδον ολοι (προσφατα ακουσες πιστευω περι κλεισιματος Κατσελης) κ οσες δεν εχουν κλεισει ειτε αργουν να πληρωσουν,ειτε απολυουν κ προσλαμβανουν νεους με 400 ευρω!Αυτα που λες περι αποζημιωσεων δεν τα τηρει σχεδον κανενας!Εδω ρε φιλε δεν τους πληρωνουν τα δεδουλευμενα τους,εσυ μιλας κ για την αποζημιωση?Οι περισσοτερες εταιρειες στην Πατρα εχουν "μεσα" τους εργαζομενους τους τουλαχιστον 2-3 μηνες!Η δουλεια μου,μου επιτρεπει να εχω σχεδον καθολικη εικονα στις εμπορικες επιχειρησεις,ανα την Ελλαδα κ μπορω με καθε σιγουρια να σου πω οτι ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Εσυ μπορει να ποσταρεις νουμερα κ πηγες,εγω μιλαω με τους ανθρωπους ανα την Ελλαδα!!Δεν μπορει ολοι να ειμαστε στραβοι ρε φιλε κ να θελουμε η Ελλαδα να μην παει μπροστα...Αλλα επι της ουσιας δεν εχει γινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,για να ανακαμψουν οι επιχειρησεις!Τα φορολογικα τα βλεπεις,καθε βδομαδα φερνουν κ αποσυρουν νεες αηδιες,τα δικαστικα κ η γραφειοκρατια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ,τι να λεμε τωρα για ΝΕΕΣ επενδυσεις κ καλα?
Στο λεω με καθε ειλικρινια κ καλη διαθεση,ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ...
|