View Single Post
Παλιό 08-07-2013, 17:28
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή

Γιώργη δεν υπονοώ τίποτα , και ότι γράφω το γράφω με καλή διάθεση και σεβασμό , το ξέρεις άλλωστε.....

Οι ΜΚΟ φίλε μου σωστά λες ότι είναι σωματεία , μη κυβερνητικά ΝΠΙΔ, έλα μου ντε που τα κάνανε γραφεία ευρέσεως εργασίας (όχι όλα αλλα αρκετά) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ! . Δεν έχουν σχέση με τις γνωστές ΜΚΟ όπως η unisef , WWF κ.α. Είναι οργανώσεις (ΜΚΟ) με σκοπό προμήθεια εργαζομένων στο δημόσιο, λειτουργούν όμως κάτω από την ίδια νομοθεσία και χρηματοδοτούνται ανάλογα σε ποιο Πρόγραμμα του δημοσίου εμπλέκονται και πόσους εργαζόμενους διαθέτουν.

Ψαξτο λίγο και θα εκπλαγείς πόσο προσωπικό δούλεψε στο δημόσιο μεσα από ΜΚΟ με χρηματοδότηση για την μισθοδοσία των εργαζομένων από το κράτος. Τώρα σιγά σιγά κλείνουν ή μετασχηματίζονται σε ΚΟΙΝΣΕΠ.

Δεν λέω κάτι που διάβασα, λέω κάτι που ισχύει στο ευρύτερο δημόσιο εδώ και κάποια χρόνια, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το διασταυρώσεις εύκολα.

Άρα με τέτοια κόλπα πως να μην φαίνονται πολλές οι προσλήψεις....
Μόνο που τώρα για ζήσεις θες δύο τέτοιες δουλειές για να φτάσεις τα 800€ καθαρα...... Γιατί φίλε μου το κόστος ζωής δεν έπεσε όπως οι μισθοί.

Αυτό λέω και δεν αμφισβητώ τα στοιχεία, τα συμπεράσματα τους αμφισβητώ .

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Reply With Quote