08-07-2013, 18:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Εγώ ξέρω ότι η μητέρα μου χρειάστηκε να πάει 3 φορές στην εφορία για να διαγραφεί ο ΑΦΜ του πατέρα μου, απίστευτη γραφειοκρατία. !
|
Ο ΓΑΠ ειπε σε ενα ταξιδι του στο εξωτερικο οτι κυβερνα μια χωρα διεφθαρμενων κι οτι η χωρα αυτη δουλευει με τεφτερι, χαρτι και μολυβι......., ποσο δικιο ειχε τωρα το βλεπουμε. Κι ακομα αντιδρουνε στον εκσυχρονισμο της δημοσιας διοικησης οι διαφορες συνδικαλιστικες οργανωσεις με πρωτη την ΑΔΕΔΥ........
Απόσπασμα:
Ξέρω επίσης ότι το φορολογικό είναι το γιοφυρι της Άρτας.!
|
Ξερεις επισης πολυ καλα οτι για να φτιαχτει φορολογικο σωστο υπο χρεωκοπια ειναι αδυνατον......
Πρωτα φτιαχνεις φορολογικο με εισπρακτικα κριτητρια για να αυξησεις τα εσοδα οσο μπορεις, μετα κανεις οτι περικοπη επωδυνη και μη οπου μπορεις, και μετα φτιαχνεις φορολογικο με βαθος 20ετιας.........
Εδω χρεωκοπει ενα σπιτι και δεν μπορει ο οικογενειαρχης να βγει απο το τελμα με αλλον τροπο και θα μπορεσει ενα κρατος?
Αν χρεωκοπησει το σπιτι σου τα ιδια δεν θα κανεις? Πρωτα δεν θα κοψεις τα εξοδα στα απολυτως απαραιτητα? Δευτερον δεν θα κοιταξεις πως θα αυξησεις τα εσοδα αν μπορεις? και οταν τα καταφερεις τοτε δεν θα κανεις σχεδια για το μελλον?
Ε, αυτο κανει και η χωρα σου......... αλλο αν δεν συμπαθεις την πολιτικη κατασταση αυτης και τους πολιτικους της.....
Απόσπασμα:
Το ΕΣΠΑ είναι στο δρόμο αλλά δε φτάνει στον προορισμό του. !
|
Αυτο παλι καποιος αφελης στο ειπε.........
Ειμαστε η 4η χωρα σε αποροφηση του ΕΣΠΑ σε ολη την ΕΕ........απο 20η το 2012
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5027400/aporrofhsh-rekor-kondyliwn-toy-espa/
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113072419
Απόσπασμα:
Θέλω κι εγώ κάνα δύο δουλειές των 400 ευρώ να συμπληρώσω το εισόδημα μου....
|