View Single Post
Παλιό 09-07-2013, 14:44
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Τους είδαμε ρε Γιώργο και προ κρίσης, τι ωραίο φορολογικό σύστημα είχαμε! Εσένα δε σε ενοχλεί δηλαδή που πληρώνεις φόρους και πανωφόρους, που δεν ξέρεις τι θα σοφιστούν πάλι!.....
Δεν εχεις ακουσει οτι χρειαζεται ενα γερο ταρακουνημα για να καταλαβει καποιος ποσο λαθος ειναι? Εγω ετσι το βλεπω. Το φορολογικο πριν την κριση εξυπηρετουσε καποιους, αυτο ομως εκανε ζημια στην χωρα η οποια δανειζοτανε για να αντιπαρερχεται τα δικα της πολιτικα λαθη. εμεις απλα ψηφιζαμε αυτον που θα μας ζητουσε τα λιγοτερα και θα μας εδινε τα περισσοτερα........χωρις ερωτησεις βεβαια.
Οσο για τους φορους, ΟΧΙ δεν με πειραζει που πηρωνω φορους και πάνωφορους αφου τους ιδιους πληρωνεις κιε συ και ο διπαλνος μου και ολοι μας. Εγω παντα και λογω δουλειας δουλευω με την ομαδα, ομαδικα που λενε, οτι ισχυει για μενα να ισχυει και για τους αλλους. Ολοι για ολους και ολοι για εναν....με αυτο ζω 50 χρονια τωρα.

Απόσπασμα:
Μη συγκρίνεις κράτη με νοικοκυριά, δεν είναι το ίδιο.
Οσο για το ΕΣΠΑ ξέρω απο πρώτο χέρι......
Η χρεωκοπια ειτε συμβαινει σε νοικοκυριο ειτε συμβαινει σε κρατος ειτε σε εταιρεια ειναι το ιδιο και το αυτο και εφαρμοζονται οι ιδιες τακτικες, λιγες ειναι η αληθεια, για την ανακαμψη τους. Οτι θα κανει ενα χρεωκοπημενο νοικοκυριο για να ανακαμψει θα κανει και μια εταιρεια και μια χωρα. Μπορει να ανακαμψει οτιδηποτε χρεωκοπημενο αν δεν κοψει εξοδα? αν δεν βρει χρηματοδοτηση? αν δεν βρει πρωτες υλες σε χαμηλη τιμη για να ξαναβγαλει παραγωγη? Το να λεμε παντα ''το κρατος φταιει'' ειναι ακρως ηλιθιο και σωβινιστικο διοτι το κρατος ποιο ειναι Γιαννη? εσυ κι εγω Γιαννη ειναι το κρατος. Εμεις εκλεγουμε το κρατος μας, κι αν θελαμε να ειμαστε σε καλλυτερη μοιρα σημερα θα επρεπε το 1981 να κραταγαμε το Καραμανλη στην εξουσια που ελεγε ''τι παραξαμε, τι πουλησαμε? τοση αυξηση μισθου θα παρετε...... αν παρετε.'' Κι οχι παραξαμε πουλησαμε το απολυτο ''0'' αλλα παρε αυξησεις, παρε δικαιωματα, παρε αποζημιωσεις παρε, παρε, παρε......δημοσιε και ιδιωτικε εργαζομενε.
Τωρα, δωκαμε-δωκαμε αλλα χρεωκοπησαμε.....οποταν αει σπιτι σου Δημοσιε και Ιδιωτικε εργαζομενε.

Απόσπασμα:
Θα σου ευχηθώ να κρατήσεις τη δουλειά σου και να παίρνεις μπόνους για τους στόχους που επιτυγχάνεις! Θα σου πω επίσης πόσο "ευχάριστο" είναι να γυρίζεις σπίτι σου μετά από αρκετά ραντεβού και να μην έχεις πάρει ένα ευρώ, να σου εύχονται καλό καλοκαίρι....αλλά εσύ να πρέπει να πληρώνεις τοις μετρητοίς τον προμηθευτή υλικών διότι ασφαλώς δε θα πεις στον ασθενή σου ότι αφού δε μου δίνεις μία κι εγώ δε συνεχίζω τη θεραπεία. Σκύβεις το κεφάλι και δουλεύεις. Τέλος πάντων, ξέρω ότι δεν πείθεσαι ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός.....
φυσικα και θα μου ευχηθεις να κρατησω την δουλεια μου διοτι ετσι πρεπει να γινεται μεταξυ των ανθρωπων, αλλα μην μου ευχεσαι για μπονους διοτι δεν παιρνω....ακομα. Οταν παρω θα το καταλαβεις απο το Crosstourer. Προς το παρον ενα καινουριο αυτοκινητο εταιρειας μαγειρευεται να μου δοθει, δεν ξερω ποτε αλλα θα γινει......
Σου ξαναλεω ομως, γιατι απο οτι φαινεται με διαβαζεις τμηματικα, η συζυγο μου πουλαει χρυσο μετρητοις και με δοσεις, αντιμετωπιζει το ιδιο ακριβως προβλημα με εσενα, παει σε ραντεβου για πληρωμη δοσης και παιρνει να μην σου πω τι.....α, της ευχονται κι αυτηνης καλο καλοκαιρι. Και τσαντιζεται λεγοντας, μα εχουν να πανε διακοπες και δεν εχουν να δωσουν την οφειλομενη δοση που πολλες φορες ειναι γραμματιο ¨η και επιταγη. Εκει τι κανεις Γιαννη μου? τα πας στην Τραπεζα ¨η κανεις υπομονη? Συνεχιζεις να δινεις πραμα ελπιζοντας σε ανακμψη¨η το κοβεις σιγουρευοντας και το χασιμο του πελατη αλλα και το χασιμο των οφειλομενων?
σκυβει κι εκεινη το κεφαλι και δουλευει κατ επιλογην βεβαια διοτι εδω δεν μιλαμε για 50-100ε αλλα για πολλα χιλιαρικα ευρο.

Βλεπεις Γιαννη μου οτι δεν χρειαζεται να πεισθω για τιποτα, ειμαι εντος πραγματικοτητος και βλεπω απο πολυ μεσα τα πραγματα.

Last edited by GeorgeP; 09-07-2013 at 14:47.
Reply With Quote