11-11-2009, 11:52
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Κατακόκκινη...
|
|
Απάντηση: TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα..
Μπερδεύτηκα λίγο με την εξέλιξη...
Τελικά, η ζημιά που έγινε είναι το θέμα ή η τροπή που είχε η κατάσταση στη οποία βρέθηκε ο φίλος Ηρακλής;
Δεν θα ασχοληθώ με την ζημιά (ασχολούνται άλλοι...και με πιο εμπεριστρατωμένες απόψεις από τους εν γένει ειδικούς...), αφού για εμένα τον "απλό χρήστη" παραμένει ΖΗΜΙΑ!
Και το λάστιχο να κοβόταν...πάλι στο χωράφι θα έπεφτα...
Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο...
Και σε ενδεχόμενη ζημιά, δεν θα έψαχνα αν είχε φυσαλίδα η πλάκα και αν την είχε φτύσει πρίν ο κάθε καραγκιόζης μηχανικός...
Θα πήγαινα στον μηχανικό...(όπως είχα πάει τότε που ζήταγα σφραγίδες και υπογραφές για την ζημιά που έφτιαξαν και αυτοί μου έλεγαν ότι "έχεις την εγγύηση του Βασίλη-μηχανικού"...ΡΕ ΣΕΙΣ ποιου Βασίλη;;; της BMW εγώ θέλω...)...
...θα ακολουθούσε το Γ΄εδάφιο 5, παράγραφος 2α1/2 και κάτι ψιλά...το Κατά Φωτίου "Ευαγγέλιο" περί καντηλίων και εξάψαλμου...και θα πρόβαινα με μεγάλη χαρά στις ενέργειες, όπως προέβει και ο φίλος μας...
Δηλαδή να κάτσω να ασχοληθώ με την φούσκα και όχι με το γεγονός ότι τώρα βρίσκομαι όρθιος και το συζητάω; Anyway...
Απλά θέλω να πώ στον φίλο Ηρακλή, ότι θα πρέπει να περιμένει αίσια αποτελέσματα από την έκβαση της υποθέσεως αφού έχει τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την άποψή του και ότι η φυσιολογική εξέλιξη της διαδικασίας εκτελείται με νορμάλ ρυθμούς...
Μήπως περίμενες να τελειώσει με μία ακρόαση στο κατώτερο δικαστήριο;
Χλωμό...Και όλοι οι "συμπαρομαρτούντες" εκεί μέσα...κλέφτες θα γίνουν;
Δουλειά θέλουν...και η δουλειά τους είναι τα δικαστήρια...
Θα έρθει η ώρα που θα την πληρώσει η ΒMW και ο αντιπρόσωπός της και όχι απλά επειδή θα χάσουν σε αυτή την δίκη, αλλά φαντάζομαι μετά θα πάρεις σειρά και εσύ με ανταγωγές κλπ...(Ξέρεις...και αν δεν ξέρεις, ξέρει ο δικηγόρος σου...)
Η αποζημίωση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ αλλά παραμένει ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ...
Να γνωρίζουμε ότι η βλαχοκουτοπονηριά είναι εφεύρεση μάλλον ελληνική...και κάποιοι γουστάρουν να την χρησιμοποιούν...
Έλα όμως που σχεδόν πάντα τους πέρνουν "πρέφα"...και τότε...
Καλό κουράγιο φίλε...
Υ.Γ.:Μην ισοπεδώνουμε πράγματα και καταστάσεις και τα βάζουμε όλα σε έναν τορβά...
Πάντα θα υπάρχουν στραβά και κουτσά...
Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι τις εταιρείες δεν τις κάνουν αυτού καθεαυτού τα υλικά μόνο πράγματα, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό...
Αν η εταιρεία παράγει το τελειότερο προιόν και αυτός που την διευθύνει είναι κόπανος...το αποτέλεσμα θα είναι μία Μαλ....α!
Αυτά...
|