View Single Post
Παλιό 11-07-2013, 11:18
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Interphone F4 βλάβη και εγγύηση

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από D_Artagian Εμφάνιση μηνυμάτων
Λυπάμαι που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αλλά επειδη ακριβώς κάποια πράγματα που γράφονται εδώ δεν είναι απολύτως σωστά, οφείλω να διαφυλάξω την ακαιρεότητα των λεγομένων για την επιχείρηση με δεδομένη την διπλή ιδιότητα που έχω. ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ απειλώ, ΔΕΝ φέρω σε τάξη τίποτα, ΔΕΝ με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό έλλειπε.. Είδες εσύ κάποια απειλή σε αυτό που έγραψα ;

Μιλόντας σαν Γιάννης, το πως είμαι εδώ - τι έχω κάνει, μπορεις να το δεις απο τα post μου. Γράφω πολύ πριν το MotoRAID ακρβώς στο ίδιο ύφος..
ΑΝ ΗΘΕΛΑ να έχω πελάτες απο τα forum, πίστεψε οτι θα μπορούσα να έχω εκατοντάδες παραπάνω γυρνώντας απο forum σε forum και κάνοντας αυτά που κάνουν άλλοι συνάδελφοι. Αλλά προτιμώ να μείνω καθαρός, γιατι με νοιάζει το βάθος.

Μάρτυρες μου οι φίλοι - φορουμίτες ο οποίοι με ρωτάνε καθημερινά πράγματα, και επιμένω να στέλνουν μηνυματα που αφορουν εμπορικό κομμάτι στο e-mail της επιχείρησης και οχι εδώ γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εδώ για εμπορικό σκοπό. Παρολα αυτά, απο τη στιγμή που κάποιος ποσταρει εδώ, και το βλέπω (γιατι μπαίνω λιγο στο φορουμ λόγω φόρτου εργασίας), και μπορώ να απαντήσω, θα το κάνω.

Ελπιζω να έγινα κατανοητός, δεν θα ασχοληθώ στο παρόν θέμα για κάτι άλλο, πολύ ευχαριστώς αν το θέλετε να σας περιγράψω εφόσον ζητηθεί το τι κάνω εδώ

Γιάννη μας κάλυψες πλήρως με την απάντηση σου....
Προσωπικά θέλω να πώ οτι μακάρι να ήταν όλοι επαγγελματίες οπως εσύ και να προσπαθούσαν όλοι να εξυπηρετήσουν και να λύσουν προβλήματα οπως προσπαθείς εσύ....
Επίσης να πώ οτι κανένας έμπορος δεν είναι υπεύθυνος για την εγγύηση ενος προιόντος αλλά αποκλειστικά και μονο ο κατασκευαστής.Και νομίζω οτι όλοι έχουμε αντιμετωπίσει περιπτώσεις τέτοιου είδους.
Καλό θα ήταν λοιπόν πριν κακολογήσουμε, προσβάλλουμε, δυσφημίσουμε πείτε το όπως θέλετε μια επιχείρηση σε αυτόν το χώρο να είμαστε βέβαιοι ότι έχουν την ευθύνη και να και δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε στις υποχρεώσεις τους....
Reply With Quote