View Single Post
Παλιό 11-07-2013, 15:18
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Kωστα μου,
  • η υποληψη μου δεν χρειαζεται διασωστες διοτι ειναι πολυ ψηλα............
  • Τα στοιχεια τα παραθετω χωρις κρισεις αρκει να μην μου εχουν ασκηθει κριτικες.....οι αναλυσεις ομως ειναι απαραιτητες.
  • γραφικο με βλεπουν αυτοι οι οποιοι δεν μπορουν να διανοηθουν οτι εχω δικιο στ' οτι κατι αλλαζει σε αυτην την χωρα.....
  • Το τι συζητειται στη ''αγορα του φορουμ'' δεν ειναι δικη μου δουλεια κι ουτε με ενδιαφερει. Το κουτσομπολιο τυπου ''χαι'', ''εσπρεσσο'' κ.λ.π. με αφηνει παγερα αδιαφορο, οπως επισης και οι συμμετεχοντες σε αυτο.........
  • Οι περισσοτεροι εδω μεσα, ¨η τουλαχιστον αρκετοι απο οσους γραφουν δλδ, περνανε πραγματικα προβληματισμενα τον χρονο τους στην Ιταλια, Ελβετια, Ρουμανια και σε αλλες πολεις του εξωτερικου......ουτε καν εσωτερικου!!!
  • Ελπιζω πραγματικα να θελεις να ανεβασεις το επιπεδο στα κοινωνικα θεματα, αν και μεχρι προτινος ησουν υπερ της καταργησης τους αφου το φορουμ ειναι ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ οπως εχεις διατυμπανισει παντου μεσα σε αυτο.
Τέλος, αν μπορουσες να πεις και μια κουβεντα για την βελτιωση (μικρη αλλα υπαρκτη) των αριθμων της ανεργιας που συζηταμε εδω θα ηταν εξοχως καλυτερα. Φανταζομαι οτι δεν θελεις να χαρακτηριστεις κι εσυ ''γραφικος'', ''κολοτουμπας'', ''στριβων δια του αραβωνος'' κ.λ.π. απο τις ''χαι'' μορφες του φορουμ μας.
οκ............
δεν υπαρχει βελτιωση, ουτε καν μικρη, στους αριθμους ανεργιας
και φυσικα με τις απολυσεις που θα γινουν στο δημοσιο, τους προσεχεις μηνες, θα εκτοξευθει...
αυτα......
γραψε τωρα τα δικα σου......
φαυλος κυκλος φιλε.....χωρις νοημα

και φυσικα επιμενω οτι αυτα τα θεματα δεν αρμοζουν στο gs forum
προκαλω με δημοψηφισμα......
Reply With Quote