View Single Post
Παλιό 11-07-2013, 16:23
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ......ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ αλλα ξεχάσεις οτι οι νόμοι γιαυτο το λόγο υπάρχουν.και φυσικα κανένας επιχειρηματίας δε παει με το Σταύρο στο χέρι αλλα αν πηγαίνει και με το σπρώξιμο του κράτους τοτε χαιρετίσματα .Εχω ένα μοτο για αυτές τις αλυσίδες του δυτικού αναπτυσσόμενου κόσμου.......ψωνίστε εκεί που το παιδί σας αύριο θα παρακαλεί για 200 ευρώ το μήνα για να δουλέψει ......έτσι φροντιζετε το μέλλον τους.και επειδη η ιστορία διδάσκει κλείσαμε όλα τα μπακάλικα για τα supermarket και το αποτέλεσμα καρτέλ στις τιμές και ένα μέσο κρίσης αυτά και οι πολυεθνικές ειναι οι μόνοι που έχουν κέρδη περαστικά μας και καλοχωνευτα
Αν μπορουσες να μου βρεις εναν τροπο που μια επιχειρηση μπορει να αναπτυχθει χωρις το σπρωξιμο του καθε κρατους (π.χ ΕΣΠΑ, επιχορηγησεις) σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου τοτε θα συνταχθω μαζι σου.
Αν μπορεις να μου βρεις εναν τροπο που θα μπορουσαμε να διατηρησουμε του μπακαληδες με σταθερες τιμες (εστω κι ακριβες) ομως στα παντα και σε ολους τους μπακαληδες της Ελλαδας, καθως και επαρκεια στα παντα (να μην χρειαζεται να παω σε 8 μπακαληδες για να βρω την φετα που θελω ¨η το κρασι) τοτε θα συνταχθω μαζι σου.

Τα 200US$ για υποαπασχοληση στις ΗΠΑ και τα 350ε στην Ευρωπη για τον ιδιο λογο ειναι καθεστως χρονια τωρα........
Στην Γερμανια τα 400ε ειναι για εργασια 8ωρου σε πολλες της περιοχες.
Reply With Quote