Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas
Το ενδεχομενο να τα "εφαγε" για υποχρεωσεις λογω ανεργιας και ανεχειας και μετα να μην ειχε τον τροπο να στα επιστρεψει...παιζει.Βεβαια αυτο δεν ειναι λογος να μην σε παρει ενα τηλεφωνο και να εξηγησει ευθεως ποιο ειναι το προβλημα για να βρεθει λυση ή να κανει λιγη υπομονη...εννοειται οτι σφαλμα του!
Προσωπικα αλλά νομιζω και σε ολους πρεπει ολη αυτη η ιστορια να μάς κανει λιγο πιο επιφυλακτικους,λογω και πιο δυσκολων καιρων και ειδικα αν κανουμε συναλλαγες με αγνωστους.
Ολα καλα λοιπον οσον αφορα στα χρηματα.
|
Μα είχα την πρόθεση να του δώσω επιπλέον 220 ευρώ αν μου έστελνε το κινητό. Οποιαδήποτε δυσκολία αν είχε μπορούσε πράγματι να τηλεφωνήσει και να συνεννοηθούμε - εδώ περίμενα δύο μήνες χωρίς συνεννόηση. Αν πάλι το κινητό δεν υπήρξε ποτέ, τι κακοστημένη απάτη είναι αυτή?
Γενικά αγοράζω πολλά πράγματα από το φόρουμ, νομίζω mathosala από εσένα είχα πάρει μια ζελατίνα πριν χρόνια (?), δεν είχα ποτέ δυσκολία με κανένα και ομολογώ ότι ήμουν εντελώς ανυποψίαστος ότι μέσα από το gsforum θα μπορούσα να είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τι να πω...