Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?
Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις για μενα,αλλα αυτο δεν σημενει οτι μπορεις να με προσβαλεις.
Δεν θα μπω στη διαδικασια να ανοιξω κουβεντα μαζι σου,δεν ειναι σκοπος μου να τσακωθω εδω μεσα.Μπηκα απλα και μονο να ζητησω μια συγνωμη και να αναγνορισω το λαθος μου.Ναι εκανα λαθος!! θα με κρεμάσεις????
Ναι οντως ειχε προκυψει προβλημα με τα μπλουζακια.Θα με κρεμάσεις και παλι????
Αν νομιζεις οτι με ευχαριστει να επαναλαμβανω και να δημοσιοποιω τα οικογενειακα μου και τα προσωπικα μου,κανεις πολυ μεγαλο λαθος.
Θα μπορουσα πολυ ευκολα να στειλω ενα απλο μηνυμα στο Νικολα να του ζητησω μια συγνωμη,αλλα προτιμησα να βγω ΑΝΤΡΙΚΙΑ μπροστα σε ολους και να απολογιθω για τη ####### μου.γιατι τοση επιθεση φιλε Ορφανε????
Οσο για το λογο που ανεφερα τον ΤΗΕΟ και τον Γιαννη,εγινε αποκλειστικα και μονο γιατι ειναι οι μονοι απο εδω μεσα που με ξερουν προσωπικα και σαν ανθρωπο και σαν χαρακτηρα.
Το μονο που θα ηθελα να σου πω,ειναι,οτι σου ευχομαι να μην βρεθείς ΠΟΤΕ στην θέση μου και αν ποτε συμβει αυτο και κάνεις κάποιο λάθος,να βρεις καποιον καλυτερο τροπο απο τον δικό μου,και να δώσεις μια καλύτερη απαντηση που ΔΕΝ θα "ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ".....
|