Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
ΑΝ τον γνωριζεις προσωπικα ορθα μιλάς....ΑΝ οχι τοτε παρασυρεσαι απο φρασεις και πραξεις της στιγμης που βλεπεις. Υπαρχουν κι αλλες φρασεις και πραξεις που δεν βλεπεις αν δεν τον ξερεις προσωπικα.
|
Αν και εχει τυχει να τον γνωρισω χωρις να ξερω την ιδιοτητα του (αργοτερα εμαθα ποιος ειναι) σιγουρα μπορει να μην ξερω τι κανει πχ στο κρεβατι του . Αν ξερεις εσυ κατι παραπανω για τον βιο και την πολιτεια του εκτος του "αριστερος" (κατι επιληψημο πχ και οχι αν εχει Lada οποτε ειναι αριστερος κτλ ) πολυ ευχαριστως να του το δωσουμε στα μουτρα του κ0υμ0υνι
Απόσπασμα:
Τι, οποιασδηποτε αποχρωσης, τεκμηριωση να βαλω σε μια πολιτικη φραση? Ο ενας την μεταφραζει ''Χ'' και ο αλλος ''Ψ''
|
Ειναι λαικη εκφραση και οχι πολιτικη διαβασε ξανα
Απόσπασμα:
Για μενα, τον ''δεξιο'' συμφωνα με την ταμπέλα που μου βαζεις, σωστη ειναι η αποψη του ''lempoi'' πιο πανω ο οποιος κοβω τα ουμπαλα μου μονον δεξιος δεν ειναι και ειπε:
|
Βασικα χμ ναι το ιδιο λεει και ο Σαραντακος απλα με την ιδιοτητα του προσπαθει να το τεκμηριωσει . Φανταζομαι ο Lempoi θα μπορουσε να το επιβεβαιωσει..
Απόσπασμα:
Οταν ενας φιλησυχος πολιτης λεει ''θα σε σκοτωσω'' εχει την ιδια βαρυτητα με τον δολοφονο βαρυποινιτη που λεει την ιδια ακριβως φραση? 
|
Θα αντιγραψω παλι μια φραση καποιου αλλου που διαβασα που απλα λεει οτι στον γουναρα (αν εισαι η αλεπου) δεν πας για να σκωτωσεις αλλα οταν σκωτωθεις οποτε που ειναι η απειλη?
Απόσπασμα:
Το ποιος ειναι ο καθενας μας εχει αντικτυπο σε αυτα που λεει και κανει........ 
|
Δεν διαφωνω
Edit: Δεν προσπαθησα να σου βαλω ταμπελα αλλα οταν προσπαθεις να αποδομησεις καποιον με την χρηση της ταμπελας "γνωστος αριστερος" ασυναισθητα υπεθεσα οτι εισαι "δεξιος" με συγχωρεις. Προσδιορισε εσυ αν θελεις την ταυτοτητα , την ματια η την ταμπελα σου και πες μου μια τεκμηριωση