View Single Post
Παλιό 21-07-2013, 19:13
spikouts Ο/Η spikouts βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: γλυφαδα
Μoto: r 1200 gs 2005 κιτρινη
Προεπιλογή Να το κανω το βήμα η όχι

Καλησπέρα .Θα κανω μια περιγραφή του προβληματισμού μου και θα ήθελα τις γνώμες σας ,δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα αλλά νομίζω ότι εδώ ταιριάζει πιο πολυ.Λοιπον έχω ένα Gs 1200 του 05 εισαγωγής που το αγόρασα το 07 έχω κάνει περίπου 90.000 χλμ και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα .Απο έξτρα του έχω τις βαλίτσες του ,τελικό akrapovic.Τα χλμ είναι 80% εθνική και ταξίδια και 20% στην πόλη.Εχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και πέρσι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ,το γύρο της Ιταλίας μαζί με την γυναίκα μου και είναι μια εμπειρία που θα μου μείνει νομίζω για πάντα στο μυαλό μου.Τωρα η ερώτηση που κανω στον εαυτό μου αλλά και σε εσάς ειναι να αγοράσω την καινούργια η να μείνω εδώ, εύκολο να απαντήσεις θα μου πει κάποιος αλλά σκεφτείτε τα εξής:
Α) Η αντιπροσωπεία μου την ανταλλάσσει με ελάχιστα που ειναι κρίμα γιατι η μηχανή δεν έχει κανένα πρόβλημα
Β)Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να συντήρω δυο μηχανές τέτοιου επιπέδου για να την κρατησω
Γ)Η ηλικία μου ειναι 39 και μέσα στον Αύγουστο περιμένω το πρώτο μου παιδί αυτός ειναι και ο λόγος που είμαι την Γλυφάδα και όχι σε κάποιο ταξίδι
Δεν μπορώ να αποφασίσω,απο την μια λυπάμαι την παλιά αλλά απο την άλλη θέλω την καινούργια
Και μην νομίζετε ότι τα χρήματα μου περισσεύουν απλά θεωρώ ότι μπορώ να την αγοράσω
Ευτυχώς η γυναίκα μου ειναι με το μέρος μου (πάθος με την μηχανή)και δεν έχω γκρίνιες
Οποίος θέλει λέει την άποψη του
Reply With Quote