Απάντηση: Γνωμες για Barbeque
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Μόλις συνδέσεις την μπουκάλα, τον ρυθμιστή πίεσης και τον σωλήνα και πριν την χρήση της ψησταριάς, είναι απαραίτητος ο έλεγχος των συνδέσεων με σαπουνάδα για πιθανή διαρροή προπανίου.
Μέσα σε ένα ποτήρι βάζεις λίγο νερό και κοινό απορρυπαντικό πιάτων. Ανακατεύεις, κάνεις πυκνό αφρό τον οποίον με ένα σφουγγάρι βάζεις πάνω στις ενώσεις. Παρατηρεις προσεκτικά για πιθανές φουσκάλες που μαρτυρούν διαφυγή αερίου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ελέγχεις τις συνδεσμολογίες και επαναλαμβάνεις το σαπούνσμα.
Συνίσταται για λόγους ασφαλείας αλλαγή του σωλήνα μία φορά τον χρόνο και ο ανωτέρω έλεγχος μια φορά το εξάμηνο.
Καλή σας όρεξη.
|
... άμα είσαι επαγγελματίας ...
__________________
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων, ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!
|