25-07-2013, 10:41
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Βόλος
Μoto: R1200GS 07
ΚawasakiTOP48(χορτοκοπτικό)
|
|
Απάντηση: Καπάκι αντλίας βενζίνης SOS
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Levados
Καλημέρα
Συμφωνώ με τον paschalis,όμως μήπως δεν πρέπει να μένουν τα πράγματα έτσι; Μήπως πρέπει να μάθουν οιμελλοντικοί πελάτες της εταιρείας αυτής ότι όχι μόνο δεν υπάρχει εκ μέρους της ενδιαφέρον γιά την μετά την πώληση και μετά τη λήξη της εγγύησης τύχη των πελατών της, αλλά υπάρχει και αδιαφορία γιά θέματα ασφάλειας; Μήπως θα έπρεπε τελικά να κατατάξουμε τους και τους Γερμανούς δίπλα στους Κινέζους από άποψη φερεγγυότητας και να μην ακούμε μόνο αυτά που μας ψέλνουν σαν λαό;
Μήπως πρέπει να τους πούμε ότι αν ήταν ένα Γιαπωνέζικο πεταμένο στα χωράφια θα δούλευε και μετά από 15 χρόνια χωρίς ανάλογο πρόβλημα; Μήπως πρέπει να καταλάβουν ότι στις μέρες μας η αξιοπιστία ελέγχεται αν ά πάσα ώρα και στιγμή και δεν φτάνει τό όνομα ;
Θα πρέπει να ομολογήσω ότι το συνεργείο που έχω επιλέξει λειτουργεί με απόλυτη σνέπεια και επαγγελματισμό και κατά την επιλογή της μηχανής μου - το πρώτο ευρωπαϊκό όχημα που αγοράζω στις 9 συνολικά μηχανές και 12 αυτοκίνητα μέχρι σήμερα- συνυπολίγσα την συνδρομή του συγκεκριμένου συνεργείου στην μετέπειτα φροντίδα της μηχανής και μέχρι στιγμής δεν με έχει διαψεύσει. ΄Ομως η μαμά εταιρεία σε Ελλάδα και Γερμανία δεν νομίζω ότι ακολοθούν.
Θα προσπαθήσω να κρατήσω ζωντανό το θέμα όπσο μπορέσω, αν και εκ φύσεως προσπαθώ να αφήνω πίσω μου ό,τι με στεναχωρεί και δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου ή των δυνατοτήτων του μέσου ανθρώπου καταναλωτή.
Χαιρετώ
ΛΕΒΑΔΟΣ
|
Τι θες και τα σκαλίζεις αδελφέ?
Ένα τεχνολογικά "προηγμένο" προιόν, φτιαγμένο με τα πιο φθηνά υλικά.
|