View Single Post
Παλιό 25-07-2013, 12:31
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3
Προεπιλογή Απάντηση: Παραιτείται από την ηγεσία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ο Νίκος Φωτόπουλος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφου δεν υπαρχουν εταιροι να εμπιστευτεις δεν εχεις αλλη επιλογη......αν φυσικα εισαι οπαδος της διασωσεως της χωρας ¨η δεν θελεις να ψηφισεις κατι αλλο για αλλους λογους.

Οταν ημουν ταριφας ειχα πελατη τον γ.γ. της ΝΔ επι Κ.Καραμνλη, σε μια διαδρομη μεγαλη τον ρωτησα γιατι φτασαμε ως εδω ενω ηξεραν ολοι.....μου απαντησε.....''επειδη ο πολιτικος επρεπε να ειναια ρεστος στους ψηφοφορους του''....τι να πω εγω τωρα απο εδω κι επειτα?

οσο για την παραχωρηση εθνικης κυριαρχιας, ξερεις κανεναν χρεωμενο που να μην εκχωρει δικαιωματα δικα του, της οικογενειας του, της περιουσιας του στον δανειστη του? Οποιος και να΄ναι αυτος?
ετσι ομως .,.,.,και με την δικαιολογια αφου δεν εχουμε κατι καλυτερο (αν και δεν το ξερουμε απλα υποθετουμε) αυτος ο τοπος θα πηγαινει ολλο και πιο πισω και εμεις θα συνεχισουμε να χειροκροταμε.,.,.

και αν η νοοτροπια του αρεστου πολιτικου μας αρεσει .,.,οκ
αλλα εγω πρωσοπικα δεν θελω να ειναι αρεστος αλλα αποτελεσματικος..,.και προνοητικος !!!!!!!

οσο για τους χρωστουντες και για τις παραχωρησεις Γιωργο αστο γιατι αυτοι που παραχωρησαν τα δικαιωματα των πολιτων και τα υπαρχοντα του τοπου.,.,.,.,.,.,ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ(σαν καλοι πολιτικοι) και δεν παραχωρησαν τιποτα που θα ενοχλουσε αυτους
Reply With Quote