View Single Post
Παλιό 29-07-2013, 14:15
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Τελευταία ευκαιρία για να αποφύγουμε χειρότερη κρίση

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ Σταύρο οι ΔΟΥ δε συνδέονται μεταξύ τους. Και για να μην είμαστε άδικοι, κι οι τράπεζες δεν πάνε πίσω. Οποιαδήποτε δουλειά που ξεπερνά τα γκισέ γίνεται μόνο στο υποκατάστημα που έχει το φάκελο.
Eδω νομιζω εχεις λαθος οσον αφορα τις τραπεζες. Βεβαια δεν ξερω σε τι φασμα εργασιων γκισε μιλας, παντως, εμενα η Εθνικη μου εκανε την δουλεια της συμμετοχης μου στην ΑΜΚ σε υποκαταστημα εταιρο αυτου που τηρειται ο φακελος μου. Επισης η Αλφα Μπανκ σε υποθεσεις επισης ΑΜΚ, τηρησης χρηματιστηριακων συναλλαγων κ.α. γινονται σε διαφορα υποκαταστηματα κι οχι σε αυτο το οποιο εχει ανοικτει ο χρηματιστηριακος κωδικος και τηρουνται τα σχετικα στοιχεια. Οι παραπανω συναλλαγες δεν μπορουν αν γινουν σε γκισε γιαυτο και τις αναφερω.

Οσον αφορα την διασυνδεση των εφοριων, τα σωματεια εφοριακων αντιδρουν σφοδρα σε αυτο το ενδεχομενο ακομα και σημερα και απο το 1998..............διοτι φυσικα θα ελαττωθει το προσωπικο και ελατομενο προσωπικο σημαινει πτωση δυναμης του καθε Σωματειου.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Και για να γελάσουμε λίγο, πόσες φορές ακόμη πρέπει να συμπληρώσουμε το Ε9 ; Φαντάζομαι ότι τα υποθηκοφυλακεια χρησιμοποιούν ακόμη μολύβι και γομμα
Εδω εχει δικιο, το βιωσα προσφατα.........χαρτι, μολυβι, γομμα, μπλανκο για στυλό και σφραγιδα απο πανω για πιστοποιηση εγκυροτητας της διορθωσης, φακελλος μπλε με κορδονια και αναμονη μισαωρου τουλαχιστον αν οχι 2ημερου προς ανευρεση σχετικου με την υποθεση σου φακελου.
Το 2ημερο το βιωσα στο υποθηκοφυλακιο Μενιδιου για περιπτωση οικογενειακου οικοπεδου στον Ασπροπυργο.

Last edited by GeorgeP; 29-07-2013 at 14:17.
Reply With Quote