29-07-2013, 14:26
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Τελευταία ευκαιρία για να αποφύγουμε χειρότερη κρίση
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Ακριβώς και για το πάω παραπέρα, αν ήμουν λαμόγιο θα μπορούσα για πλάκα να φτιάξω μόνος μου την βεβαίωση που μου ζητήθηκε, τα βασικά του photoshop φτάνουν και περισσεύουν για αυτή την δουλειά.
Δεν θα έπρεπε το ίδιο το ΙΚΑ που ζήτησε την βεβαίωση ότι δεν πέρνω ένα συγκεκριμένο επίδομα από τον ΟΑΕΔ να έχει τον τρόπο να το επιβεβαιώσει το ίδιο έστω μέσω αλληλογραφίας αφού έχει όλα τα στοιχεία μου, παρά να ζητάει από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο να την προσκομίσει. Πως να μην βγαίνουν μαϊμού επιδόματα μετά... 
|
Ναι αλαλ αν υπηρχε αυτη η διασυνδεση 2-4 υπαλληλοι δεν θα υπηρχαν σε αμφοτερες τις υπηρεσιες που αναφερεις, αρα........οπως λεω και παραπανω για τις εφοριες ισχυει και για το ΙΚΑ και ΟΑΕΔ.
Αυτα ομως σιγα-σιγα ξεπερνιουνται με την πιεση της Τροικας, της ευλογημενης τροικας γιαυτα τα θεματα, διοτι αν δεν υπηρχε αυτη η πιεση ακομα θα βολοδερναμε........σημερα π.χ κανεις την δηλωση σου στην εφορια και ειναι ολα περασμενα μεσα, ακινητα, οχηματα, περιουσια......αδιανοητο πριν 3 χρονια.
Σημερα πολλα πραγματα μπορεις να κανεις σαν ιδωτης μεσω PC για τις συνδιαλλαγες σου με το δημοσιο ενω πριν 3 χρονια αυτο ηταν ονειρο θερνης νυκτος.
Ακομα περισσοτερα ερχονται, οπως και αυτο που αναφερεις, δεν θα υπαρχει χαρτι που να χρειαζονται υπηρεσιες μεταξυ τους το οποιο να μην βρισκεται μεσω υπολογιστων. Η ενασχολιση του ενδιαφερομενου με το δμοσιο θα γινεται, μεσα στα επομενα 5-6 χρονια, μεσω υπολογιστων......αυτος ειναι ο στοχος και αυτο ειναι το νοημα της κινητικοτητας, διαθεσημοτητας κ.λ.π. στο Δημοσιο.
|