Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
Προσωπικά διαπιστώνω ότι το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται συνθετικό λάδι.
Για στροφάρισμα πχ. σε αναβάσεις, στροφιλίκια και διάφορα άλλα "γρήγορα" (που το μοτορι δουλεύει σε φάσμα 7.000-8.000 rpm) το 10-60 αντέχει περισσότερο και διατηρεί το ιξώδες (πάχος του) στις ψηλές θερμοκρασίες που τυχόν αναπτύσονται, κατά τα άλλα (σε ταξίδια και εντός πόλης) ένα συνθετικό 10-40 εκτιμώ ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του..
Για τις αλλαγές (πάλι προσωπικά μιλάω) έχω διαπιστώσει ότι αντέχουν 7.500 χιλ. πριν αρχίζουν να καίγονται αλλά αντέχουν και μέχρι 12.000 χιλ. αν συμπληρώσεις ανάλογα..
Ας συμπληρώσει-αφαιρέσει και ο Γιώργος με τις γνώσεις-εμπειρία του ώστε να βγει μία τελική και ολοκληρωμένη άποψη !! 
|
Για στροφάρισμα πχ. σε αναβάσεις, στροφιλίκια και διάφορα άλλα "γρήγορα" (Στον μεσαιωνα αυτους που σκοτωναν Πρασινους Δρακους τους εκαναν αγιους, τωρα τους στελνουν στο Ο.ΚΑ.ΝΑ

βρε παληκαρι μου...δεν ειναι ΠΕΖΩ το ρημαδι...ηρεμησε!!!Οτι ο Δενδροποταμος ειναι διπλα σου

ειναι απλη συμπτωση πιστευω(που το μοτορι δουλεύει σε φάσμα 7.000-8.000 rpm)
το 10-60 αντέχει περισσότερο και διατηρεί το ιξώδες (πάχος του) στις ψηλές θερμοκρασίες που τυχόν αναπτύσονται, κατά τα άλλα (σε ταξίδια και εντός πόλης) ένα συνθετικό 10-40 εκτιμώ ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του..
Εγω παντως εχω πιστη σε εσενα και στα λεγομενα σου...