30-07-2013, 13:25
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
|
|
Απάντηση: "extreme" χομπυ;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Corvo
Οταν ειδα οτι απαντησες εσυ πιστευα οτι δεν θα ηταν σοβαρη απαντηση αλλα επεσα εξω
Ντροπη σου παλιανθρωπα...
Χρονος υπαρχει απλετος, φοιτητης γαρ, και οργανωνω ετσι τα υποχρεωτικα μαθηματα που μπορω να φυγω ΠΣΚ. Αυτο που μου λειπει ειναι τα λεφτα(και η φυσικη κατασταση που χρειαζεται σε αρκετα αθληματα αλλα αυτο φτιαχνεται)
Καλααααααα αυτο ξαναπεστο μας οταν θα εισαι σε δουλεια και θα εχεις και αααααλλες υποχρεωσεις...
τοτε τα ξαναλεμε...
Ταξιδεψε οσο ειναι καιρος και τον χρονο σου τον οριζεις (σε μεγαλο βαθμο) ο ιδιος...
μετα θα στον οριζει η δουλεια και αργοτερα αλλου ειδους υποχρεωσεις...
ΠΣΚ ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχω να κανω...
Οσον αφορα τα αλεξιπτωτα και την φυσικη κατασταση,
αν δεν εχεις παθολογικο προβλημα και δεν πας να σε σπονσοραρει η "σου δινει φτερααααα" τοτε εισαι μια χαρα (εκτος και αν εχεις βαλει πολλααααα κιλα απο τοτε που σε ειδα στον πειραια)... η φυσικη κατασταση θα σε βοηθησει κυριως για αλματα με στατικο ιμαντα (στρατιωτικα κυριως αλματα οχι αναψυχης) λογω τροπου προσγειωσης...
κακαλα και για τα δεδομενα της Ελλαδας λεφτα θελεις...η φυσικη κατασταση θα σε βοηθησει σε αλλα πραγματα...
βολτες με την αφρικανα οκ ρε εσεις το δεχομαι αλλα υπαρχουν πραγματα που αν δεν τα κανω τωρα ισως δεν τα κανω ποτε οποτε λεω να αδραξω την ευκαιρια. Βολτες λιγο πολυ παντα θα μπορεις να κανεις καποιες φορες πιο πολλες αλλες λιγοτερες.
Αλεξ, να θυμασαι οτι καλυτερα ειναι να μετανιωνεις για πραγματα που εκανες και οχι για αυτα που δεν εκανες...
κανε λοιπον τις βολτες σου τωρα που μπορεις και αντεχουν τα πλευρα σου να κοιμασαι και 5μερες σε σκηνη γιατι μετα γιοκ...
ααα το base δεν το ξεχναω με τιποτα, κααααποια στιγμη θελω να κανω ας ειναι και οταν ειμαι 40 χρονων. Η πατριδα του base ειναι η Νορβηγια αρα εχω αρκετες ελπιδες( λεμε τωρα)
Καλα τα λες...
|
Αλητη...
Last edited by asotosios; 30-07-2013 at 13:34.
|