View Single Post
Παλιό 31-07-2013, 12:54
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Απόλυση «κοπανατζή» υπαλλήλου της Βουλής

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Al Bandy Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω!!!!!!!! Μάλιστα! Να πούμε δηλαδή κι ευχαριστώ που μάς κάνουν κουμάντο οι Γερμανοί από το Βερολίνο και για όσα μάς κάνουν. Πού μάς έχουν κατακτήσει κανονικά χωρίς όπλα αυτήν την φορά.

Δεν μπορούσαμε δηλαδή μόνοι μας να νοικοκυρευτούμε, έπρεπε να έρθουν οι Γερμανοί?
Σού υπενθυμίζω ότι το '41 κάποιοι είπαν "καλά που ήρθαν οι Γερμανοί, οι πολιτισμένοι, οι οργανωμένοι, η ανερχόμενη δύναμη τής Ευρώπης να μάς κατακτήσουν".

Γιώργο, φιλικά πάντα, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξανασκεφτεί άλλη μία φορά πιο προσεκτικά αυτά που πιστεύεις και τι ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει στην χώρα.
Γιατι δν πιστευεις αυτα που διαβαζεις? Ειναι σκληρα και δεν το αντεχεις? ειναι η μαυρη αληθεια που επισης δεν αντεχεις??

Μπορουσαμε μονοι μας να νοικοκυρευτουμε? αληθινα το πιστευεις αυτο? Και αν ναι γιατι 30 χρονια καναμε οτι ηταν δυνατον για να καταστραφουμε οπως κι εγινε?

Αυτο που συμβαινει στην χωρα, δυστυχως, εμεις το δημιουργησαμε και το φτιαξαμε...οχι οι Γερμανοι. Οι Γερμανοι εκαναν μειωσεις στους μισθους και συνταξεις τους πολυ πριν την Ελλαδα την δεκαετια του '90 ενω εμεις δανειζομασταν για να αγορασουμε σπιτια, iPHONE και αυτοκινητα, να πηγαινουμε διακοπες........

Και δεν μου λες, πως θα τα καταφερναμε μονοι μας? ξερεις πολυ καλα φανταζομαι οτι οι ξενοι μας πληρωνουν τα τοκοχρεωλυσια -που βαλαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ στο κεφαλι μας - και οι ελληνες, αυτην την στιγμη, ζουν με ακριβως αυτο που παραγουν συν κατι ελαχιστα ψηλα απο αυτα που μας δινει το ΔΝΤ......πως σου φαινεται η ζωη με την σημερινη παραγωγη της χωρας.........simply stinks. Κι αν δεν μας πληρωναν οι ξενοι τα τοκοχρεωλυσια τοτε.......βραστα κι αστα.....δεν θα ειχαμε λεφτα ουτε για σωβρακα.
Αυτο συμβαινει στην χωρα και τιποτε αλλο.........και να εισαι, εγω ειμαι, ευχαριστημενος που δεν μας συνεβη ο ''ξαφνικος θανατος'' της Αργεντινης του 2002.........εκει να δεις δραματα. Εμας, εν συγκριση με την Αργεντινη, δεν ξερουμε τι θα πει χρεωκοπια...ειμαστε πλουσιοι!

Χιλιες φορες να μου βαζουν οι ξενοι την θηλια στον λαιμο για να γινω ανθρωπος αφου δεν μπορω να το κανω μονος μου παρα να με διαφεντευουν Φωτοπουλοι, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ολοι οι εργατοπατερες της χωρας αυτης!!!!

Τι θα μπορουσε δλδ να κανει η ελλαδα απεναντι στην γερμανια σημερα? εδω ολοκληρη Γαλλια εκανε την παπια και η Κυπρος κοντεψε να πεθανει συσσωμη την επομενη μερα του δικου της ''οχι''.........

Παντα φιλικα μιλαμε, τουλαχιστον εγω, μην παρασυρεσαι απο την ορμη των γραφομενων μου........
Reply With Quote