31-07-2013, 16:23
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Iερό real estate
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas
Έχεις ζαλιστεί μΕ φαίνεται...
Ο Τατσόπουλος σου έκανε τα μυαλά αχταρμά!
Θυμάσαι ποτέ την Εκκλησία ή τις Μονές να μην διεκδικούν τις περιουσίες τους; Τώρα τα θυμήθηκαν; Ή τώρα σ' έχει πιάσει μούρλα να ασχολείται όλο το forum με 'σένα;
Δηλαδή, σύμφωνα με το "ειδικό" σκεπτικό σου, επειδή οι Μονές διεκδικούν τα περιουσιακά τους, είναι ενάντια του λαού, άρα πως γίνεται αφού είναι διαχρονικά ενάντια του Ελληνικού λαού να τον εκπαιδεύουν στα χρόνια της Τουρκοκρατίας με "κρυφά σχολειά"...; Ειδικά, όταν κάποια περιουσιακά στοιχεία είναι από εκείνη την περίοδο; Άρα οι εθνικόφρωνες Τουρκοφάγοι τα έχουν μπερδεμένα... Έτσι;;;
Αυτό δεν είναι το σκεπτικό σου;
Γιώργη σύνελθε... Συγκεντρώσου...!!! Εντελώς μα εντελώς φιλικά!!!
|
O Τατσοπουλος και ο πολιτικος του χωρος του δεν ητο ποτε τα αγαπημενα μου, αλλοι ειναι μανιακοι με αυτον τον χωρο και πιθανως και με τον Τατσοπουλο τον Ανδρα!!!!!
Η εκκλησια διεκδικουσε παντα την περιουσια που κατειχε ζητωντας να γινει αυτο με νομο του κρατους και να σταματησει να βασιζεται στα χρυσοβουλα της τουρκοκρατιας. Ποτε δεν ειχε παει στο Δικαστηριο ζητωντας την εξωση των ''κατοικων'' της γης της.
Δεν με ενδιαφερει καθολου να ασχολουνται μαζι μου, δεν εχω τετοια κομπλεξ....την επικαιροτητα απλα παραθετω η οποια στην περιπτωση αυτη εχει ιστορικη και οχι μονον σημασια.......
το σκεπτικο που παραθετεις και μου αποδιδεις βρισκεται στην σφαιρα της φαντασιας ενος αρρωστημενου εχθρικα διακειμενου προς εμενα μυαλου. Ειναι αυτο που λενε οτι ''οτι και να πει ο εχθρος λαθος ειναι...''.
Το δικο μου σκεπτικο ειναι οτι η εκκλησια διεκδικει δια της δικαστικης οδου την περιουσια την οποια θεωρει οτι της ανηκει βασιζομενη σε παραχωρητηρια του Βυζαντιου, της Τουρκοκρατιας και των Βασιλιαδων μεταγενεστερα. Γεγονος το οποιο αναιρει και ακυρωνει ολα αυτα για τα οποια προσπαθει τοσον καιρο να μας πεισει και μαλιστα μεσα απο την διδασκαλια στα σχολεια της χωρας επι 150 χρονια, π.χ Κρυφα Σχολεια, Παλαιων Πατρων Γερμανος κι επανασταση, θρησκευτικη καταπιεση, διωγμοι χριστιανων.... κ.λ.π.
Διοτι δεν μπορει να λεμε ''κακους'' εκεινους που μας παρεχωρησαν γη και υδωρ εστω σαν κατακτητες, καποια συνεργασια υπηρχε και στην περιπτωση μας φυσικα ανεξιθρησκεια.
Σημειωσε οτι την συγγραφεα των σχολικων βιβλιων, Κα Ρεπουση, η οποια αμφισβητησε την υπαρξη των Κρυφων Σχολειων στο βιβλιο της ΣΤ' δημοτικου την σκισαμε στα δυο.......αλλα ειχε δικιο.
.......ειλικρινα φιλικα σου μιλαω......
|