Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21
Προσπαθώ να καταλάβω αλλα περιμένω των μεσσια....
Γεννιέται,σπούδαζεις ,δουλεύεις,δημιουργεις και νέος οικογένεια,φτιαχνεις σπίτι προσπαθείς για το καλύτερο για τα παιδιά σου και ξαφνικά έρχονται παιδιά τρομαξτε καταλαβαίνεις σε ελάχιστο χρόνο οτι είσαι κλέφτης φοροφυγάδες λαμόγιο πολιτικά ηλίθιος ευρωπαϊκά αξεστος θρησκευτικά προς κολημενος γεωγραφικά άτυχος και χρεωεμενος εώς και το 2150 και τώρα θέλω να σκάσει ο ΜΕΣΣΙΑΣ να μας αναλύσει γιατί όλοι αυτοί που τόσα χρονια και μιλάω για πολλα χρονια ήταν οι ηγέτες μας να πρεπει να ειναι οι σωτήρες μας ..........
Βαρέθηκα να προσπαθούν εδω μέσα να τετράγωνο ζουν το κύκλο άντε να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζουν οι σωτήρες μας
|
Την εναλλακτική Άκη, την εναλλακτική,
εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος ότι μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν, όσο και να μην μας αρέσει οι πολιτικοί μας είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας ή αν θέλεις της πλειοψηφίας της, σιωπηρής ή όχι δεν έχει σημασία.
Αυτοί είμαστε, αυτούς εκλέγουμε, οι λίγες εξαιρέσεις που μπορεί να υπάρχουν δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα.
Τα σκουπίδια, η βρώμα, η έλλειψη καλής συμπεριφοράς, η αναρχία στους δρόμους, η πονηριά, όλα αυτά που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας ή έλλειψη παιδείας συνολικά, δεν μπορεί παρά να έχει να παρόμοια αποτελέσματα και στην επιλογή των αρχόντων.
Στην χώρα που όταν ένας πολίτης καταγγείλει μία "ελαφρά" παρανομία χαρακτηρίζεται ρουφιάνος, στην χωρά που είχε βγάλει το γνωμικό ότι στην "Ελλάδα δουλεύουν τα ρολόγια και τα κορόϊδα" στην χώρα που είχε γίνει ανέκδοτο ο "αλβανός τουρίστας" μην βάζεις τέτοιες ερωτήσεις είναι αργά πιά για δάκρυα...