View Single Post
Παλιό 02-08-2013, 15:32
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ....

κακως τους απαντατε........
Τα νουμερα ειναι ευδιακριτα στο καντραν του τηλεφωνου και παντα τα ιδια....δεν υπαρχει λογος απαντησης.
Εγω εκανα το εξης στο καταναλωτικο δανειο που ειχε παρει η συζυγος το 2002 για να αναπτυξη περαιτερω την επιχειρηση της.
Το δανειο να σημειωσω πληρωνεται με καθυστερηση μεν αλλα πληρωνεται.........

Μετα απο πολλες οχλησεις σε ωρες περιεργες και ακαταλλλες τους ζητησα να μην με ξαναενοχλησουν διοτι το δανειο πληρωνεται κι ας εχει καθυστερηση.
Οι οχλησεις συνεχιστηκαν οποταν τους ειπα οτι στο επομενο τηλεφωνημα θα καταφυγω στον νομο........ησυχασαν για 8 ημερες, μετα να 'τοι παλι και μαλιστα με την δοση πληρωμενη την προηγουμενη ημερα.
Πηρα τον προισταμενο/Διευθυντη της teleperformance(αυτη ηταν η εταιρεια εδρευουσα στην Καλλιθεα στην Θησεως χαμηλα πανω απο την ΕΤΕ) και του εξεθεσα την κατασταση. Με αντιμετωπισε σαν τριτοκοσμικο....του ειπα ''ερχομαι απο εκει'' και του το εκλεισα.
Πραγματι πηγα απο εκει και τον ζητησα, τον ειδα......μολις με ειδε χλωμιασε.....1,70 με το ζορι αυτος και 70 κιλα, 1,95 εγω και 105 κιλα.....υπηρχε προβλημα!!!! Εκανε κινηση να παρει τον σεκιουριτη....του λεω οτι δεν ηρθα για να τον δειρω αλλα ευγενικα να του εξηγησω οτι δεν υπαρχει λογος να με παιρνει τηλεφωνο διοτι οι δοσεις πληρωνονται εστω και με καθυστερηση.....τραυλιζοντας μου ειπε ΟΚ αλλα, την επομενη μερα να'σου παλι.
Τοτε εκανα επιστολη προς τον Συνηγορο του Πολιτη με κοινοποιησεις α)στην τραπεζα, β)ΥΠΟΙΚ,γ) ΤτΕ και καπου αλλου που δεν θυμαμαι τωρα. Παρεθεσα ολα τα στοιχεια καθως και ολες τις αποδειξεις πληρωμων οπου φαινεται οτι το μονο μεμπτο ηταν η καθυστερηση.........εκτοτε δεν με ξανανενοχλησαν. Οι δοσεις συνεχιζουν να πληρωνονται εκπροθεσμα αλλα πληρωνονται και πολλες φορες δυο μαζι οταν συμπιπτουν δυο δοσεις.
Reply With Quote