06-08-2013, 13:47
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΙΟΒΕ: Σε υψηλό πενταετίας ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Κι επιμένω, θα ανοίξει μεθαύριο με άλλον αυτοφορακια.
Αλλά στο κυρ θέμα, ο Σεπτέμβρης είναι κοντά. Εκλογές μέχρι τέλος του έτους διότι τα μικροπολιτικά συμφέροντα το επιβάλλουν.
Χαίρεσαι φίλε μου με πράγματα, σε θετική κατεύθυνση μεν που δεν αλλάζουν την πορεία της χώρας δε...
Να μην επιμενεις διοτι τα πραγματα αλλαξαν και αυτο διοτι, Ο αυτοφορακιας αθωωθηκε (δεν εχει ξαναγινει στο παρελθον) και οι 15 μηνες (8-12 μηνες στο εφετειο) θα ειναι εξαγορασιμοι προς 3-100ε την ημερα αναλογως την προσωπική, οικογενειακή και οικονομική κατάσταση του δράστη, τι εισοδήματα και τι περιουσία έχει, τι υποχρεώσεις έχει κλπ.
Επισης οταν φτασει στο ταμειο για πληρωμη η επιδικασθεισα ποινη προσαυξανεται στο διπλασιο ακριβως λογω κρατικων προσαυξησεων οπως εξδα δικης, αμοιβες δικαστων(!!!), ΦΠΑ(!!!!) κ.α.
Δεν ειναι τοσο ευκολο πια........
Δλδ ποιο ειναι το νοημα/αποτελεσμα των παραπανω που λεω?- ο αυτοφορακιας αθωωθηκε, αρα δεν θα ξαναπαιξει αυτο το παραμυθι στην επομενη περιπτωση,
- η κορη εφαγε 15μηνες με τριετη αναστολη, οπερ και σημαινει οτι θα πληρωσει τους 10 ως ανω περιγραφεται και θα εκτισει και τρια χρονια αν υποπεσει σε οποιοδηποτε πλημελλημα και πανωκαι
- ο πατερας και ιδιοκτητης ειναι να συλληφθει και να δικαστει........αλλα λεφτα εκει.....
μια κατοσταρα την κοβω την υποθεση και βαλε......
Εκλογες...απλα ξεχασε τες ΤΩΡΑ και μεχρι τελος του επομενου ετους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
Λεφτα δεν υπαρχουν για να διεξαχθουν εκλογες πρωτον και δευτερον ουτε η μειζων αντιπολιτευση τις επιδιωκει....ΑΚΟΜΑ!
Αγαπητε Γιαννη, πρωτα κανεις ΜΕΡΙΚΑ πραγματα σε θετικη κατευθυνση, μετα κανεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και στο τελος κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε θετικη κατευθυνση.
Δεν μπορεις να τα κανεις ΟΛΑ απο την αρχη σε θετικη κατευθυνση.
Σιγα-σιγα ξηλωνεις το πουλοβερ, αν το κανεις αποτομα και γρηγορα θα μπλεξουν οι βελονες με το μαλλι!!!
Ετσι αλλαζει η πορεια της χωρας.........και αυτη εχει αλλαξει, το οτι περναμε δυσκολα σημερα δεν σημαινει οτι η πορεια της ειναι η ιδια με χθες "η οτι δεν θα ειναι καλυτερα αυριο.
Και μονο οτι στην Εφορια ξεσκονισανε τους τραπεζικους μου λογαριασμους οταν εκλεισα τα βιβλια του ταξι τον περασμενο Μαιο δειχνει οτι α)κινουμαστε σε σωστη κατευθυνση και β) οτι επιτελους υπαρχει ελεγχος. Και δεν ξερεις ποσο πολυ με χαροποιησε οταν εκεινη την ημερα μου ανηγγειλαν οτι θα ελεγξουν τους τραπεζικους μου λογαριασμους επιτοπου ρωτωντας με αν συμφωνω "η οχι!!!! φυσικα και συμφωνησα χωρις δευτερη κουβεντα!!!!
το κακο με εσενα και με τους Ελληνε ςγενικα ειναι οτι ποτε δεν ειδαν μακροπροθεμα, παντα ηταν κοντοφθαλμοι κι εβλεπαν το σημερα, το αυριο ποτε!! Δεν τους ενδιεφερε καν!!! Σημερα να περασουν καλα και για αυριο εχει ο Θεος αφου το σημερα προδιαθετει και το αυριο!!!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 06-08-2013 at 13:49.
|