Θέμα: R1200GS (2006)
View Single Post
Παλιό 08-08-2013, 00:26
dylan5 Ο/Η dylan5 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2013
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: R1200GS (2006)

Καλησπέρα παιδιά, σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.
Είν'αλήθεια πως παρέκαμψα τον καθιερωμένο χαιρετισμό γνωριμίας νέου μέλους (φταίει ίσως το ό,τι δεν είμαι τόσο "κοινωνικός", ομιλητικός - υπάρχουν κι αυτά) και καταλαβαίνω την καχυποψία από μέρους σας. Όπως και να'χει, δεν υπάρχει θέμα παρεξηγήσεων από μένα (όπως είπατε κι από σας).
Στη μοτοσυκλέτα τώρα. "Φόρτωσα" αξεσουάρ αυτή τη μοτοσυκλέτα (όταν την αγόρασα) γιατί κουρασμένος από τις παλαιότερες επιλογές μου (μοτό παντός είδους), πίστευα πως θα την κρατήσω για πάντα (δεν υπάρχει αυτό). Από τότε έκανα λίγα χιλιόμετρα κυρίως τουριστικά.
Δίνω τη μοτοσυκλέτα για να προχωρήσω στην αγορά ενός K1200GT. Δεν είναι πλέον στις επιλογές μου το χώμα. Επίσης λόγω αναστήματος με κουράζει (με τις OHLINS - αν και τέλειες - έχει ψηλώσει ακόμη περισσότερο).Δεν πατάω με σιγουριά στις μανούβρες και τους ανηφοροκατήφορους κάτι που μετά από ένα πρόβλημα στο γόνατο έχει γίνει ακόμη δυσκολότερο.
Ήθελα λοιπόν κάτι χαμηλότερο (για να πατώ καλύτερα), δυνατότερο, με όρθια θέση οδήγησης που να είναι και BMW (όσες φορές έφυγα από αυτήν αγοράζοντας άλλη μοτο, το μετάνιωσα και ξαναγύρισα).Μετά από πολύ ψάξιμο λοιπόν κατέληξα στην GT.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι (γνωρίζοντας) για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα ήταν πολύ χρήσιμη και πολύτιμη η γνώμη του για μένα.

Καλά (και πολλά) χιλιόμετρα !!!