View Single Post
Παλιό 08-08-2013, 15:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
τα στοιχεια εχουν συγκριση Μαιο με Απριλιο......
Αυτο λεω κι εγω, Μαιο του '12 με Απριλιο του '13...........δεν τα αμφισβητει κανεις!!!!

Αυτο ομως που συμβαινει Ιανουαριο '13 με Ιουλιο του '13 δεν αποτυπωνεται στα παραπανω στοιχεια διοτι τα θετικα στοιχεια του 7μηνου του '13 θαβονται στα αρνητικα του 12μηνου Μαιος '12-Απριλιος '13 και δεν συμπεριλαμβανουν τον Ιουνιο και Ιουλιο του '13.

Μην αγχωνεσαι, εχουμε υψηλη ανεργια δεν το αμφισβητει κανεις, ομως, τα ''ακουσματα'' ειναι θετικα....οχι, δεν λυθηκε το προβλημα αλλα ειναι ενθαρυντικο το οτι οι απολυσεις ειναι λιγοτερες των προσληψεων!!! Οταν το διαστημα που αναφερουν τα στοιχεια που δημοσιευσες συνεβαινε ακριβως το αντιθετο.

Αυτο λεω κι οχι κατι αλλο..........

Και μην ξεχνας οτι, χωρις ρευστοτητα απο τις τραπεζες ΔΥΣΚΟΛΑ θα δημιουργηθουν θεσεις εργασιας....
Οταν ομως οι ελληνες χρωστανε στις τραπεζες 227δις (74δις απο στεγαστικα δανεια, 30δις καταναλωτικα και 123 επιχειρηματικα) τα οποια δεν αποπληρωνουν σε ποσοστο:
  • 24% των στεγαστικών δανείων, δηλαδή 17-18 δισ.
  • 40% των καταναλωτικων δανειων, δηλαδή σε 12 δισ. ευρώ και
  • 27,5% των επιχειρηματικών δανειων, δηλαδή 33,9 δισ. ευρώ

.......μην περιμενεις χαϊρι συντομα...........πρωτα θα τελειωσει η ανακεφαλαιποιηση των τραπεζων που εγινε για τους παραπανω λογους, μετα θα τελειωσουν και οι συγχνευσεις τραπεζων οπως γινονται τον τελευταιο καιρο και οταν ολα αυτα τελειωσουν και κανουν την σουμα τοτε θα ξερουμε τι γινεται.

Μεχρι τοτε μπορεις να ξορκιζεις τις κακες τραπεζες, την ανεργια και τους Γερμανους οσο θελεις, ομως εδω που φτασαμε εμεις φταιμε.
Σου ειπα και πιο πανω, 3τρις δρχ τα φαγαμε ΟΛΟΙ μας την περιοδο 1982-1989...κι αυξησαμε και την ανεργια τοτε κατα 4 μοναδες!!!!!! Αυτο που το πας? αλα ουτε εσυ ουτε εγω μιλησαμε ¨η καναμε κατι, γιατι? διοτι ειμασταν και οι δυο βαμμενοι πρασινοι!!!!!!!!

Υ.Γ. 227δις χρεος απο το συνολικο 310δις............κι υστερα μου λες(-τε) οτι δεν τα φαγαμε ολοι μαζι!!!! Και φταινε και οι Γερμανοι που μας πιεζουν να μην σπαταλαμε αλογιστα.......
Reply With Quote